Kupanın Ardından Geriye Kalanlar

21 Ocak 2016

Gelir getirdiği için kupa maçlarına önem veren Boluspor gruplardan çıkmak isterken Eskişehirspor’a yenilerek bir üst tura çıkma şansını kaybetti. Ligin ikinci yarısı için yeni bir yapılanmaya gidip hem Play Off hedefi koyan hem de Ziraat Türkiye kupasına bir üst tura çıkmak isteyen temsilcimiz istediğini almadı. Oyun olarak göze hoş gelen bir futbol ortaya koyamayan Boluspor kupada hayal kırıklığı yaşarken lig içinde iyi sinyal vermediği göründü.

Ziraat Türkiye kupasına bir üst tura çıkmak için Eskişehirspor karşısına mutlak galibiyet için çıkan Boluspor istediğini sahadan alamadı. Yeni yapılanma içinde Teknik Direktör Cüneyt Karakuş’un istekleri doğrultusunda kadroya devre arasında bir çok oyuncuyu katan Kırmızı Beyazlılar bu oyuncularını iki oyuncu hariç yeni transferlerini Eskişehirspor’a karşı oynattı.

PTT Birinci Lig de ve Ziraat Türkiye Kupasında hedef takım olmak istediği için Teknik Direktör Cüneyt Karakuş’un raporları doğrultusunda eksik bölgeler için kadrosunu 7 oyuncu ile güçlendirip Play OFF’u ve kulübe gelir getirdiği için  Kupada bir üst turu istemişti.Ligin ikinci yarısına Erciyespor ile start verip sahadan 1 puan alan Boluspor  Eskişehirspor maçını da yeni transferleri ile kazanmak istiyordu.

Kırmızı Siyahlılar karşısında sahaya çıkan Boluspor rakibi karşısında göze hoş gelen futbolunu yine sahaya yansıtamadı.Eskişehirspor Boluspor karşısında Fenerbahçe maçında saha sürdüğü 11 den iki oyuncusu ilk 11 de Boluspor’a karşı oynarken yine Fenerbahçe maçında ilk 11 de sahaya çıkan 2 oyuncusu Emre gürel Dk 55 de Kaan Kanak ise Dk 80 de oyuna dahil olurken misafir takım Teknik sorulusu bir çok oyuncusunu Boluspor’ a karşı oynatmadı.

Kupaya önem verdiği için Boluspor ise Eskişehirspor karşısına Erciyesspor karşısında ilk 11 de şans verdiği 3 yeni transferi Kupa maçında sahada olurken diğer iki yeni transfer  Hasan ve Özgür’ünde ilk 11 de sahaya çıktı Erciyesspor maçında  oyuna sonradan aldığı Emrullah Yıldırım , Tevfik Köse ise yine bu maçta oyuna sonradan dahil oldular.

Süper lig ekibi Eskişehirspor’un bir çok oyuncusunun oynamadı maçta  Kırmızı Beyazlılar 5 yeni transferi ile taraftarının önüne çıkarken performansları ile hayal kırıklığı yaşattı.

U21 takımından devre arasında A takıma alınarak Profesyonelliğe geçiş yapan Berkant Eraslan ise oyuna sonradan dahil olmasına rağmen oyunda kaldığı süre içerinde etkisiz görünmesi dikkat çekti.

Ziraat Türkiye Kupasında etkisiz oyun ve sahaya yansıttığı futbolla göze hoş gelmeyen Boluspor ligin ikinci yarısında koyduğu Play OFF içinde iyi sinyal vermedi.

Teknik direktör Cüneyt Karakuş’un ikinci yarısı için hazırladığı ve eksik bölgelere transfer istemesiyle yeni bir oluşturulan kadroda  Kırmızı Beyazlılar Play OFF u istiyor.

Kupada bir üst tura çıkan Eskişehirspor da Süper ligde kalma ümidi muzicelere bırakırken Boluspor karşısında şimdiden gelecek senenin kadrosunu düşünerek bir çok genç oyuncusuna şans verirken 1998 doğumlu  Buğra Temel  sahaya çıktığı göründü.

 

 

 

1884 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.15380001068115