Levent Hoca Taraftar Temsilcileri İle Buluştu

1 Nisan 2011

Boluspor teknik patronu Levent Eriş Cuma akşamı Bolu Termal Otel'de taraftar dernekleri ve grupları ile bir araya geldi.   1965 Boluspor...

Boluspor teknik patronu Levent Eriş Cuma akşamı Bolu Termal Otel'de taraftar dernekleri ve grupları ile bir araya geldi.

 

1965 Boluspor Taraftarlar Derneği , Bolulu Yarenler Derneği ve Cadde 14 Taraftar Grubu ile bir araya gelen Levent Eriş'in toplantısında Boluspor kulübü başkanı Emin Semercioğlu , Başkan Yardımcısı Osman Kayışoğlu , Taraftarlardan sorumlu yöneticimiz Murat Gürol ve Genel Kaptan yardımcısı Metin Yaman'da katıldı.

 

Boluspor teknik direktörü Levent Eriş toplantının amacını temsilciler ile paylaşırken önümüzdeki 7 karşılaşma için bazı talepleri oldu. Eriş konuşmasından ' Geriye dönüp baktığımızda çok zor bir lig geçirdiğimizi ve camia olarak çok farklı konulardan bazı olayları yaşadık ancak artık 20 yıllık özlemi sona erdirmek için el birliği ile hedefe ulaşmamız gerekmektedir.'dedi.

 

Konuşmasına devam eden Eriş şöyle devam etti. ' Arkadaşlar biliyorum sezon başından beri büyük destekleriniz oluyor. Artık 1.5 ayımız kaldı ve 20 yıllık özlemi bitirelim. Bugün ben varım ama 1.5 ay sonra olurum yada olmam orası hiç önemli değil asıl önemli olan bu takımın bu camianın lige çıkmasıdır. Bu bağlamda sizler bu tribünlerin yükünü çekenler olarak sizlerden bazı taleplerim olacak. Şuanda bu taleplerimi sizlerle paylaşmadan hiçbir oyuncum ile görüşmedim ve sizlerinde düşüncesini öğrenmek istedim. Bu hafta itibari ile içerde olsun yada dışarıda fark etmez tek tek oyuncuların çağırılmamasını istemiyorum. Sebebi ise maç öncesi her tribüne giden oyuncularımızın ön hazırlıkta konsantrasyonu bozulması en büyük isteğimde sizler çağırırken bağırıyorsunuz ve sesinizi yoruyorsunuz. Bu gücünüzü maç esnasında kullanmanızı istiyorum. Kendinizi maç öncesi yormayın. Bu konuyu da şöyle çözmeyi düşünüyorum. Teknik ekibimin tümü , 18 kişilik tam kadro ve saha içersinde görevli olan tüm yöneticilerimiz ile bizler tek tek tribünleri dolaşalım. Bir kere gitmiş oluruz o kafi. Sizlerden en büyük isteğim gelen rakibe deplasmana geldiklerini hissettirmeniz. Kesinlikle küfür yada Boluspor taraftarının kültürüne yakışmayacak şekilde hareketler yaparak değil de ıslık olur , uğultu olur rakip takım yada hakeme artık baskı kurmanın zamanı geldi. Sizler her zaman tribünde ön plandasınız . Sizlere diğer taraftarlarımızın da destek verip sizlerin yönlendirmesi ile bu gücü hissettirelim.' dedi.

Levent Eriş'in bu konuşması üzerine temsilcilerin bazıları söz alırken Levent hocanın bu isteklerini olumlu karşıladıklarını ilettiler.

 

Yaklaşık 2 saat süren toplantıda Dernek temsilcileri de isteklerini hocaya iletirken kulüple ilgili olan konuları başkan Semercioğlu'na ilettiler. Emin Semercioğlu temsilcilerin ilettikleri konuları çözmek için yakından ilgileneceğini söyledi.  Taraftar Derneklerinin bu hafta itibari ile kapalı tribün önünde takım otobüsü geldiği anda tüm taraftarların eşliği ile takımı karşılamaları ve meşaleler ile destek vermeleri kararlaştırıldı. Taraftar temsilcilerinin istek , önerilerini tek tek dinleyen Eriş konular üzerine çalışacağını gerekli önlemlerin alınacağını iletti.


Eriş toplantı sonunda ' Artık yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik. Önümüzdeki her karşılaşma zor. Bazı oyuncularıma performansları ile ilgili eleştiriler olabilir hepsini biliyoruz ve bizlerde bir mücadele içersindeyiz. Sadece ve sadece sezon sonuna kadar herkes bize güvensin ve destek versin. Ben bu takımın şampiyon olacağına canı gönülden inanıyorum. Sizlerinde desteği ile bu işi başaralım.' dedi.

 

Toplantı sonunda toplu olarak hatıra resmi çektirilirken Levent Eriş ve yöneticilerimiz taraftarlarımızı kapıya kadar ağırladı.

 

Bolusporluyuz.com

 

 

2359 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.097646951675415