Maç Sonu İlginç açıklamalar

11 Şubat 2012

Boluspor Teknik Direktörü Özcan Kızıltan 'Zemin futbol oynamaya müsait değildi.' derken Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'un hocası Bünyamin Süral "Taktiksel anlamda Boluspor kolay çözülebilen bir...

Boluspor Teknik Direktörü Özcan Kızıltan 'Zemin futbol oynamaya müsait değildi.' derken Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'un hocası Bünyamin Süral "Taktiksel anlamda Boluspor kolay çözülebilen bir takım" dedi

Gaziantep Belediyespor'a kendi evinde kötü futbol oynayarak mağlup olan Boluspor'un teknik direktörü Özcan Kızıltan maç sonrası yaptığı açıklamada mağlubiyeti zeminin kötü olmasına bağladı. Saha futbol oynamaya müsait değildi diyen Özcan Kızıltan 'Göreve başladığımdan itibaren aldığımız ilk yenildi. Kendi sahamızda tam bir hava yakalamışken, hedefe emin adımlarla giderken, sahamızdaki puan kaybı bizi üzdü. Karşılaşma ağır bir zeminde oynandı. Rakibimizin oynamasına izin verdik. İzin verildiğinde Gaziantep Büyükşehir Belediyespor takımı iyi top yapan, çabuk atağa çıkabilen bir takım. Buna rağmen ilk yarıda ve ikinci yarıda çok net gol pozisyonlarımızda vardı. Bunları gole çevire bilseydik, sonuç farklı olabilirdi ama rakibimizin de pozisyonları vardı. Belki ilk defa geldiğimizden bu yana Gençlerbirliği maçı dahil rakibimizin kalemize gelmesine bu kadar izin verdik. Bir anlık dalgınlık ve o yediğimiz golle kendi sahamızda kaybetmiş olduk. Tabi istenmeyen ve beklenmeyen bir sonuç. Hedefe giderken, biraz daha farklı, bugün sanki biraz üstümüzde eskilerin tabiriyle ölü toprağı var gibiydi. Bugün istediğimiz oyunu oynayamadığımız gibi istemediğimiz sonucu da aldık. Üzüntülüyüz. Telafi edilebilir mi edilebilir. Biz iyi bir takımız. Gerçekten kaliteli oyunculara sahibimiz. Böyle bir sonuç istemiyorduk ama maalesef oldu. Bu maçtan dersler çıkartarak hedefimiz doğrultusunda yolumuza devam edeceğiz' dedi. 

Emre Toraman 'Bizim hedefimiz var'

Boluspor'un tecrübeli futbolcusu Emre Toraman, kendi sahalarında yenilgiyi haftaya Adanaspor deplasmanında telafi edeceklerini söyleyerek, "Enteresan bir maç oldu. Zaten bu saha şartlarında gol atan kazanacaktı. Rakip attı ve 3 puanı aldı. Biz Gaziantep Büyükşehir Belediyespor takımı kadar rahat bir takım değiliz. Bizim bir hedefimiz var. Önümüzdeki Adanaspor maçını kazanıp bu yenilgiyi telafi edeceğiz" ifadelerini kullandı.  

Onur Bektaş 'Her şey bitmiş değil'

Boluspor'un tecrübeli orta saha oyuncusu Onur Bektaş ise kendi sahalarında kaybetmelerinin kötü olduğunu dile getirerek, "Tam çıkış ararken umulmadık bir yenilgi aldık. Ancak Emre ağabeyin dediği gibi her şey bitmiş değil. Bir galibiyetle şampiyon olunmuyorsa, 1 mağlubiyetle de hiçbir şey bitmiyor. Önümüzdeki Adana maçında bu yenilgiyi telafi edeceğiz" dedi.

Bünyamin Süral
" Boluspor'un son dört maçı taktiğimizi hazırladı"

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor teknik direktörü Bünyamin Süral sitemizin " Yardımcılarınızı Akhisar karşılaşmasına göndererek analiz ettirmiştiniz. Ve vermiş olduğu bilgiler doğrultusunda planlarınızı uyguladınız " sorusuna Bünyamin Süral " Evet rakiplerimizin karşılaşmaları için yardımcılarımızı göndeririz. Almış olduğumuz bilgiler haricinde kasetten de etüt ederiz. Boluspor'un son 4 karşılaşmasını kasetten sürekli inceledik. Boluspor atakları nasıl geliştiriyor , hataları genellikle hangi bölgede yapıyor , saha içersindeki oyuncuların yer değişimleri gibi bir sürü konuyu inceledik ve bu bağlamda Boluspor'u çözmek zor olmadı. Baktığımızda Boluspor'un hep doldur boşalt yaparak pozisyon aradığını gördük. Oyuncularım da kendilerine verilen görevi en iyi şekilde yerine getirince galibiyet geldi. Aslında böyle bir saha koşullarında istediğimizi yansıttık diyebiliriz.  Gol atanın kazanabileceği bir karşılaşmaydı. 3 puan aldığımız için mutluyuz" dedi. 

 

 

Onur Bulut 'Puan isterken, puanlarla dönüyoruz'

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'un file bekçisi Onur Bulut da Boluspor gibi rakip karşısında kazanmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek şunları söyledi "Bolu bizim için çok zor bir deplasmandı. Rakibimiz ilk 3 sırayı hedefleyen bir ekip. Biz de play-off'a katılma adına mutlaka puan almak zorundaydık. Puan isterken puanlarla döndük. Takım arkadaşlarımı kutluyorum."

Samet Kumbaşı "Rakibi Sürekli Analiz Ettik"

Konuk takımın bir başka oyuncusu Samet Kumbaşı da maçı şöyle değerlendirdi "Kazandığımız için mutluyuz. Boluspor bizim için zor bir deplasmandı. Buraya gelmeden rakibi sürekli analiz ettik. Kasetlerden maçlarını izledik ve ona göre antrenmanlar yaptık. Sonucunu da aldık. Arkadaşlarımı kutluyorum."

 



2752 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.20650696754456