Maç sonu tepkiler vardı

28 Kasım 2010

Farklı galibiyet alınacak Akhisar maçı sonrası, taraftarların bir kısmı futbolculara ve teknik heyete tepki gösterdi.   Taraftar guruplarının dışında bulunan bazı...

Farklı galibiyet alınacak Akhisar maçı sonrası, taraftarların bir kısmı futbolculara ve teknik heyete tepki gösterdi.

 

Taraftar guruplarının dışında bulunan bazı taraftarlar Levent Hoca ve oyunculara tepki gösterdiler. Boluspor otobüsü tesislere giderken Stadyum önünde otobüsün çıkmasını engelleyen bazı taraftarlar, öncelikle Levent Eriş ve bazı oyunculara tepki gösterdiler.

Karşılaşmanın bitmesiyle maraton tribünün sağında ve solunda bulunan taraftarlar Levent Eriş'i istifaya davet ederlerken, maraton tribünde bulunan Yarenlerde Levent Eriş'e sahip çıkarak moral verdiler. Kısa süreli maraton tribününde bulunan yarenlerle gurup dışında olan taraftarlar arasında da gerginlik yaşandı. Takım otobüsü stadyumdan ayrılırken, az sayıda taraftar sözlü sataşmaları vardı. Emniyet kuvvetlerinin araya girmesi sonrası ortalık sakinleşirken Boluspor takım otobüsü tesislere gidebildi.

 

 

 

Gül'ün suçu gol kaçırmak!

 

Boluspor'un genç oyuncularından Fatih Gül haftalar sonra ilk 11'de sahaya çıkarken, karşılaşmaya da iyi başladı. Fatih Gül etkili futboluyla göz doldururken, rakip kalede tehlikeli oldu. Oyunda kaldığı dakikalar içerisinde sayısızca net gol pozisyonundan yararlanamayan Fatih Gül'ün alınan beraberlik de sadece suçu kaçırdığı gollerdi.

 

 

Çıkın çıkın dedi, dinletemedi!

 

Karşılaşmada 3-1 öne geçmesine rağmen Boluspor'da hastalık devam ederek, kalesinde golleri gördü. Tüm kesimler tarafından geçtiğimiz hafta takımı geriye çekti diye eleştirilen Levent Eriş, Akhisar Belediyespor karşısında 3-1 öndeyken bile zaman zaman oyuncularına ikazlar yaparak, 'İleriye çıkın. Oyunu geride kabul etmeyin. Rakibi sahasından çıkarmayın' diyerek uyarılarda bulunmasına rağmen, kırmızı beyazlı oyuncular hocalarının çıkın demesine rağmen hastalığı devam ettirerek, Akhisar Belediyespor karşısında oyunu geride kabul edince skora eşitlik geldi.

  

 

Burak maçı maratondan izledi

Sarı kart cezası nedeniyle karşılaşmayı maraton tribünde Yarenler'in arasında izleyen kaptan Burak Akdiş maç içinde zaman zaman taraftar gibi coşarken, karşılaşmada kalemize de gördüğümüz son gol sonrasında adeta yıkıldı. Burak, olduğu yere çökerek ellerini başına götürürken, bir hayli morali bozulan kaptan maç sonu arkadaşlarının yanına giderek tesellide bulundu.

 

 

 

 

 

Maç sonu tepkiler vardı
Maç sonu tepkiler vardı
Maç sonu tepkiler vardı

2586 kez okundu.

1 yorum yapılmış
  • erol koca
    30 Kasım 2010 • 18:17
    arkadaşlar istanbul da yaşayan bolulu olarak tüm boluspor taraftarlarını selam lıyorum sizlere küçük bir yorum yapmak istiyorum ben bu sene bolusporun şampiyon olucana inanıyorum yanlız lütfen maçlara gidin şampiyon olmak istiyorsak tirbün ler dolmalı ..

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.071502923965454