MELİH OKUTAN’DAN ÖZEL AÇIKLAMALAR

9 Ocak 2023

Boluspor’un yaklaşık 10 gün süren Antalya/Belek kampı sona erdi. Kırmızı beyazlılar, ligin ikinci devresinin ilk maçı olan Manisa FK maçının...

Boluspor’un yaklaşık 10 gün süren Antalya/Belek kampı sona erdi. Kırmızı beyazlılar, ligin ikinci devresinin ilk maçı olan Manisa FK maçının hazırlıklarına hafta başında tesislerinde yapacağı çalışmayla başlayacak.

Boluspor’un tecrübeli oyuncularından Melih Okutan, kampın ardından özel açıklamalarda bulundu. Okutan; “İnşallah ikinci yarıda yine bu performansı gösterip Boluspor’u güzel bir sezonun ardından güzel bir yerde ligi bitirebilmek için elimizden geleni yapacağız” dedi.

Özel Haber: Burhan Yeşiltaş- Fahri Gündüz

“Takım olarak iyi bir performans ortaya koyduk”

İlk yarıda takım olarak iyi bir performans ortaya koyduklarının altını çizen Okutan; “Çok güzel bir kampa ortamı var. İyi de çalışıyoruz. Hava şartları gerçekten muazzam. İkinci yarı inşallah genel olarak ilk yarıdaki gibi iyi bir performans göstermeyi umuyoruz. 30 puanla bitirdik ilk yarıyı. Gerçekten takım olarak iyi bir performans ortaya koyduk” şeklinde konuştu.

“Güzel bir yerde ligi bitirebilmek için elimizden geleni yapacağız”

Takım içinde havanın çok pozitif olduğunu dile getiren Melih Okutan; “İkinci yarıda takıma katılan arkadaşlarımız var. Takım olarak durumu çok sahiplendik. Herkes işin içinde. Herkes sorumluluk alıyor. Herkes katkı vermek istiyor. İnşallah ikinci yarıda yine bu performansı gösterip Boluspor’u güzel bir sezonun ardından güzel bir yerde ligi bitirebilmek için elimizden geleni yapacağız inşallah” dedi.

“Daha fazla katkı vermek istiyorum”

İlk devrenin son maçlarında oynadığı maçlarda skora katkı verdiği için mutlu olduğunu kaydeden Okutan; “Performans anlamında inişler çıkışlar oluyor. İyi oynadığım maçlarda oldu. Kötü oynadığım maçlarda oldu. Son hafta skora katkı vermek, galibiyette pay sahibi olmak benim adıma da mutluluk vericiydi. İkinci devre hazırlıklarına devam ederken, burada çok iyi çalışıyorum. Kendi bireysel performansımı yukarı çekmek için. İkinci devrede farklı bir motivasyonum var. Bu takıma daha fazla katkı vermek istiyorum. İnşallah benim adıma, Boluspor adına, camia, yönetim, taraftar, teknik heyet ve oyuncu gurubu adına çok güzel bir ikinci devre olur” ifadelerini kullandı.  

912 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.050919055938721