MÜCADELE TAMAM DA!

16 Eylül 2013

Takımımızın 1 maç eksiği olmasına rağmen, 2 maçta aldığımız 4 puan bizi hedefimize yönlendirir. İçeride alacağımız 3 puan bizim için çok önemli...

Takımımızın 1 maç eksiği olmasına rağmen, 2 maçta aldığımız 4 puan bizi hedefimize yönlendirir. İçeride alacağımız 3 puan bizim için çok önemli idi.

Maça çıkan kadro, Antep Belediye maçının aynısı idi. Cemil'in cezalı olması nedeniyle Metin ilk on birde yer alan isim oldu.

Takım sahaya 4-4-2 formatı ile çıkarken, savunma şekli de 4-3-3 oldu. Trabzon'da bu kurguyla sahada yer alan bir ekipti.

Takımımızın geçen senelere oranla mücadele gücü üst seviyelerde. Bunu görebiliyoruz. Yeni kondisyonerimiz Sonkan Hoca'nın iyi bir periyotlama yaptığı belli.

Ama geçen senelere göre de sahayı top bize geçtiği zaman yeterli seviyede parselleyemiyoruz.

Topun bizde kalma süreleri çok az. Hücuma çıktığımız zaman 3 bölgede, orta sahamızın dönen toplara gelmesi gerekir. Bunları alamadığımız zaman Fatih ve Alp daha çok koşmak zorunda kalıyor. Alp tipi oyuncular, topla üst üste oynamak ister. Ne kadar topa uzak kalırsa oyundan soğur. Rakibin dörtlüsü çok önde kalmamasına rağmen hem Alp hem Fatih alanımızdan 60-70 metrelik toplarla defansın arkasına top atmaya çalışmaları gereksiz zorlamalardı. Hatta bunu arkadan Metin ve Zlatkov ile de denedik. Rakibimizin defansının sağ bek hariç uzun oyunculardan seçili olması bu hamlelerimizi bışa çıkardı.

Üç maçtır gördüğümüz, organizasyonda zorlanıyoruz. En tehlikeli yanımız serbest vuruşlar. Bunun dışında ise Emre ve Emrah'ın birebir becerilerini beklemek zorunda kalıyoruz. Zor gol yiyen, zor gol atan bir takım görüntüsündeyiz. Buda bizi ilk iki veya ilk altı için çok zorlar. Alacağımız 3 puan bizi rahatlatacakken bizi 2 puan geri attı. Ama Balıkesir'de alacağımız 3 puan bizi tekrar rahatlatır.

Şunu da not olarak düşmek gerekir; Kenarda verdiğimiz iki hoca görüntüsü paylaşım açısından güzel olsa da görüntü açısından, hakemin gözünün daha fazla sizin üzerinizde olmasını sağlar. Buda sıkıntı yaratmasın deriz. Takımımıza zorlu Balıkesir maçında başarılar diliyoruz.

 

1590 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.90185499191284