Muharrem Demirel Ne İş YAPAR ?

9 Ağustos 2011

Boluspor kulübünde adeta joker çalışanı olarak görev alan hocalık olsun , menajerlik olsun ve son olarak da  basın ve kulüp...

Boluspor kulübünde adeta joker çalışanı olarak görev alan hocalık olsun , menajerlik olsun ve son olarak da  basın ve kulüp de idare işleri ve tesislerin sorumlusu olarak göreve gelen sayın Muharrem Demirel'in ne iş yaptığını Bolusporluyuz.com olarak anlamamış bulunmaktayız.

 

Son zamanlarda bazı yapılan yanlışlıklar sebebi ile asli görevlerini icra edemediğini düşünüyoruz.

 

Bolusporluyuz.com olarak görevine ve şahsına göstermiş olduğumuz saygıdan dolayı geçtiğimiz haftalarda kendisine futbolcular ile özel röportaj yapmak istediğimizi iletmemizin karşılığında sitemize bu konuda haber vereceğini iletmiş olup ancak ne hikmetse bazı spor basınına her türlü imkanlar sağlanıp her türlü özel röportajın yapılmasına olanak sağlanırken neden Muharrem Demirel Bolusporluyuz.com sitesine bu konuda bir yaklaşım sergilememiştir ?

 

Kuralların dışına çıkılması isteniyorsa bizde bu uygulamayı yapmaya hazırız.

 

Basın ile yapılan toplantılarda üstüne basıla basıla tarafsız olunacağı söylenirken ve basın kuruluşları arasında bir ayrımcılık yapmayacağını her platformda iletmesine karşılık son günlerde yapılan bazı yanlışlıklar bardağı taşıran son damlanın olduğunu da belirtiriz.

 

Sayın Muharrem Demirel !

 

Bolusporluyuz.com sitesi Bolu'nun Boluspor ile ilgili haberlerini yapan ve 7 yıl önce hizmete başlayan ilk site olurken tam 7 yıldır iyi kötü hizmet etmektedir.  !!!

 

Bu güne kadar gidilmeyen deplasmanlara gitmiş ve hemen hemen Boluspor'un her idmanına katılarak sevgili taraftarlarımıza günün gelişmelerini aktaran bir site olup kopya yapıştır gazeteciliği yapmayan bir kuruluştur.

 

Boluspor kulübünün düzenlemiş olduğu iftar yemeğine bu güne kadar yağmur , çamur demeden haber yapmak için çabalayan Bolusporluyuz.com sitesine neden haber vermediniz. Amacımız yemekten yararlanmak değil. Amacımız hizmet etmek. 

 

Sayısız yapılan bir çok yanlış olmasına rağmen sadece bu iki konuda sizin cevabınızı beklediğimizi ifade ederiz. Bazı spor organlarına bilgilendirme yapılırken neden bu ayrımcılık yapıldığını belirtmenizi istiyoruz.

 

Bu sizin için yazılmış çok kısa bir yazı olup bundan sonraki bakış açımızın tamamen değiştiğini ve her zaman olduğu gibi bu ve buna benzer konuların takipçisi olacağımızı bilmenizi isteriz.

 

Unutmayın ! Siz o kulüpte bir çalışansınız. Görevinizi icra edemeyecekseniz İSTİFA EDİN.

 

Biz Bolusporluyuz.com olarak neye hizmet ettiğimizi gayet iyi bilmekteyiz.

 

Haber yapmak adına girdiğimiz mücadelede bu zihniyetler doğrultusunda sayın taraftarlarımızda ne gibi zorluk yaşadığımızı anlaşmıştır umarım. Bu yaşadığımız sıkıntıların birkaç örneği. Sayın Muharrem Demirel'in sitemize karşı bir negatif bakış açısının olduğunu düşünüyor bu iki konudaki tutumunun cevabını merakla bekliyoruz.

 

Saygılarımızla

 

Bolusporluyuz.com

 

 

3030 kez okundu.

9 yorum yapılmış
  • burak
    10 Ağustos 2011 • 00:57
    Dogru soyleyeni dokuz koyden kovarlar.Yukarida saldiri yapanlar gercek kimlikleriyle yapsalarda gorsek.Yoneticiler ve Boluspor calisanlari bilgisayarlari okumak ve hatalarinizi gormek amacli kullanin.Soz mudafanin amacli degil.boluspor icin oradaysaniz..
  • Doğru Kardeşim
    9 Ağustos 2011 • 22:20
    Doğru kardeşim. Tüm camianın toplantığı bir gecede tüm Bolu basınına haber verilmeliydi. Kendi adına hakkını arayan editörü kutlarım. Aynı tutumu oraya çağrılmayan diğer sitelerde göstermeli. Eğer gerçekten bir davet olamdıysa orda bir kaç basın varken en azından orada olmayan basına hemen bilgi verilmesi gerekirdi. Herkes bizim için haber peşinde... Teprik ederim tutumunuzu. Ayrıca yazıda hakaret yok..
  • SİNAN
    9 Ağustos 2011 • 22:52
    GEÇEN SENE DEVRE ARASINDAKI ANTALYAYA KAMPINDAKİ UÇAK VE OTEL BILGILERINIDE BIZE BILDIRSENE.BUTUN HABERCILER OTOBUSLE GITTI SEN VE MURAT UÇAKLA GITTINIZ BIDE ONU AÇIKLAYIVER BAKALIM.HOCALAR KAPIDA KARŞILADILAR SIZI O ZAMAN IYIYDI ÇARK SIZDEN YANAYDI?
  • Hakkı Hakeden
    9 Ağustos 2011 • 21:55
    Bilip bilmeden haber yapıyorsunuz, Hangi gazeteciye haber verilmiş ki size verilsin sizde davetsiz gidip yerinizi alsaydınız iftar yemeğinde. Bodoslamasına haber yapıyosunuz sizin habercilik anlayışınız bu.... ( EDİTÖR: Siz neyin ne olduğunu nerden biliyorsunuz. Yada basına bilgi verme sürecinin ve prosedürünün nasıl işlediği konusunda ki bilginiz ne. Birileri adına mı yorum yapıyorsunuz. Bizler orada olan basın mensubu arkadaşların neden orda olduğunu değil bu görevi üstlenen kişinin bizlerinde içinde olduğunu diğer basın organlarınada neden haber verilmediğini soruguluyor ayrıca prosedürleri uygulayarak özel röportaj sistemine uymamıza rağmen kendisinin neden bu konuda sürece uymadığını sorguluyrouz. Haberi anlayarak okusaydınız bir sıkıntının dile getirilmesi olduğunu anlar ve BODOSLAMA olmadığını anlardınız. Artı davet edilmediğiniz hiç bir yere gitmeyiz. Yaşam kurallarına son derece saygılıyız. Mersinli olduğunuzu belirten mail kimliği ile yazı yapıp ortamı germe.. )
  • Yakup Ekici
    9 Ağustos 2011 • 21:53
    Editörü kutlarım. Neresi hakaret. Yapılan bir yanlışlık var ve baya dolmuşlar ki basın yolu ile hakkını sormuş. Bizde bu vesile ile hangi birimin nasıl yönetildiğini öğrenmiş bulunuyoruz. Tüm basına bu etkinlik haber verilmeiydi onuda o koltukta oturan yapmalıydı. Yani bu görevini yapamamış o zaman !
  • Tahsin KUBAOĞLU
    9 Ağustos 2011 • 21:22
    Bolunun saygı değer hocalarından biri olan Muharrem hocaya çok ayıp etmişsiniz. yaptığınız bu haberle hocaya resmen hakaret etmişsiniz.Bolusporluyuz olarak size hiç yakıştıramadım. ( EDİTÖR: Sitemize yapılan tutumun cevabını almak Hakaret mi? Tahsin duygusal yaklaşmaman gerekirdi. Biz her hangi bir hakaret içersinde bulunduğumuzu düşünmüyoruz. Biz sizler için emek verirken yapılanlara karşı bugüne kadar hep sessiz kaldığımızdan dolayı son iki olay bardağı taşıran son damlaydı. Bakarsan orda bir cümle kurduk. Biz neye hizmet ettiğimizi iyi biliyoruz dedik. Muharrem hocaya bugüne kadar bir saygısızlığımız olmamıştır. Ancak kendisi aynı tutumu sergilememiştir. Kaleme almadığımız sayısız olay örnekler olup yazmış olduğumuz bu yazı çok hafif kaldığını bilmeni isterim. O zaman size yakışmak için hep sesiz kalalım. Yazı içeriğini anlamadığını düşünüyorum.) Saygılarımla
  • EDİTÖR
    10 Ağustos 2011 • 04:58
    Kişilerin haklarını koruma sorumluluğumuz olduğu için ve yapılan yorumların farklı boyutlara çekilmesinden dolayı yorumlar askıya alınmıştır. Sinan adı ile yorum yapan bir kullanıcımızın sormuş olduğu sorunun cevabını vermek ve dokümanları kendisine göstermek için bizimle iletişim kurmasını rica ediyoruz.
  • halit canbaz
    10 Ağustos 2011 • 14:43
    bu adam geçen senede problem olmadımı bolusporda demekki problemli birisi?niye getirirlerki?birisi yada birileriyle yakınlığımı var.
  • yaren fatih
    16 Ağustos 2011 • 00:57
    öyle tek tek istifa etmek olmaz.. toplu istifa etmeliler

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.54066395759583