Murat çelik Fena Patladı

2 Ağustos 2012

Bolu Şampiyon Gazetesi genel yayın yönetmeni Murat Çelik "CLADİOPOLİSSPOR ALTYAPISI (3)! " adı ile yazdığı yazıda Boluspor kulübünde alt yapıda...

Bolu Şampiyon Gazetesi genel yayın yönetmeni Murat Çelik "CLADİOPOLİSSPOR ALTYAPISI (3)! " adı ile yazdığı yazıda Boluspor kulübünde alt yapıda yaşanan sorunlara farklı bir boyuttan değerlendirdi. Son 2 yıldır sürekli altyapı sorunları dile getirilmesine karşın bir türlü müdahale edilmez ve sorunların çözümü yolunda ilerlenmezken Bolu şampiyon gazetesi genel yayın yönetmeni Murat Çelik okuyucuları ile yaşanan süreci farklı bir boyuttan değerlendiri.

Murat Çelik'in yazısını siz okuyucularımızla paylaşıyoruz. 

 

"CLADİOPOLİSSPOR ALTYAPISI (3)! "

 

Bir varmış, bir yokmuş…

 

Evvel zaman içinde kalbur saman içinde, cinler cirit atarken eski hamam içinde…

 

Cladiopolis diye bir şehir varmış. Bu şehrinde Cladiopolisspor adında bir takımı varmış, bunun da bir altyapısı varmış…Geçenlerde skandallar ülkesine dönüvermiş. Bunu Muratus Çelikus dile getirmiş, devamı da var demiş. Hatta bu Cladiopolis kentinin halkı, bu hikayenin devamını beklermiş. 'Hikayenin devamı yolda…Sabrın sonu selamettir, azcık bekleyiverin arkadaşlar, yolda geliyor, çok az daha sabır' demiştik.

 

Ve işte geldik…

Bu Cladiopolispor altyapısında geçtiğimiz haftalarda seçmeler yapılmış. A2 Takım seçmelerine onlarca oyuncu katılmış. 35-40 oyuncu arasından seçilenler açıklanmış. O da ne! Bizim Bolu'nun çocukları yine saf dışı kalıvermişler. Adamları yıllarca oynatıp U-16, U-17, U-18 diye buralara kadar getirmişler. Sonra da, 'hay Allah ya, arkadaşlar bizim U-19 takımımız yok, kusura bakmayın. Hadi evlerinize' deyivermişler.

 

Eee, takıma seçilen çocuklar kim? Bu çocuklar Bolulu mu? Değilse bunları Boluspor'a kim gönderdi? Kim önerdi? Kim tavsiye etti? Kimin torpillisi bunlar? Futboldan anlayan kimse yok mu bu şehirde? Eyy başkan, eyy yönetim. Siz altyapıyla hiç ilgilenmiyor musunuz? Yoksa üstü güzel, altı sizi ilgilendirmiyor mu?

 

Yazık, yazık. Bolu'nun çocuklarını yıllardır peynir ekmek gibi harcıyorsunuz. Elin oğlunu da evinizin ortasına sokup Maradona, Pele gibi besliyorsunuz. Ondan sonra da Boluspor hep ligin bitimine haftalar kala ya play-off'u kaçırır, ya şampiyonluğu. Tabi kaçırır arkadaş. Aldığınız ah'ların haddi hesabı yok. Beddua alıyorsunuz, o çocukların annesi, babası, eşi dostu, akrabası size beddua ediyor. Siz de nasıl vicdan var, nasıl rahat ediyorsunuz?

 

Yıllarca çocuğu yetiştir, büyüt, besle. Sonra da 'haydi çocuğum, Boluspor formasını sen çok giydin. Biraz da elin oğlu giysin' deyip gönder. Boluspor altyapısına müdahale eden kirli eller var. Bunu içerideki insanlar ya görmüyor ya da işlerine gelmiyor. Farkında mısınız bilmiyorum ama Boluspor altyapısı bitiyor! Artık Boluspor kötüye gidiyor…

 

Bir de Cladiopolisspor altyapısında görev alan antrenörlerimiz hakkında sağda solda dedikodu yapanlar varmış. En son Termal Otel'de Gençlerbirliği Menajeri Cem Onuk'la bir araya gelmiş bu zatı muhterem. Başkandan tutun da altyapıya alınan oyunculara kadar herkese vermiş, veriştirmiş. 'Bunlardan bir cacık olmaz, bunlar bir şey bilmiyor. Adam antrenör olmuş, futbolun 'F'sini bilmiyor' diye sallamış da sallamış. Bırakın altyapı antrenörlerini, başkana, yönetime bile veriştirmiş. Helal olsun, altı okkalı adammış(!)

 

İşte boşuna demiyorlar Cladiopolis şehrinin güzel insanları; 'Besle kargayı, oysun gözünü' diye…

Biz kargayı içimiz de besliyoruz. Sonra bizi öyle bir oyuyor ki deliği kimse kapatamıyor. Sonra da karşımıza geçip bize gazetecilik dersi vermeye, hesap sormaya kalkıyor bu zatı muhteremler. Siz ekmek yediğiniz kaba tükürüyorsunuz vicdansızlar. Bir de utanmadan hesap soruyorsunuz.

 

Murat Çelik
Bolu Şampiyon Gazetesi


3028 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.070482969284058