“NECİP BAŞKANIN BOLUSPOR’DA BAŞARILI OLDUĞU DÖNEMLER OLDU, BAŞARISIZ OLDUĞU DÖNEMLERDE OLDU”

21 Temmuz 2020

Boluspor, TFF 1.ligin son haftasında deplasmanda oynadığı Eskişehirspor maçını 3-0 kazanarak ligde kalmayı başardı. Maçın ardından Boluspor Kulübü Başkanı Necip...

Boluspor, TFF 1.ligin son haftasında deplasmanda oynadığı Eskişehirspor maçını 3-0 kazanarak ligde kalmayı başardı. Maçın ardından Boluspor Kulübü Başkanı Necip Çarıkcı, olağanüstü kongreye gideceklerini ve aday olmayacağını açıkladı. Bu gelişmenin ardından Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’da Boluspor’un son durumunu değerlendirdi.

2019-2020 sezonunda son maçta lige kalan ve taraftarını üzen Boluspor olağanüstü kongreye gidiyor. Yapılacak kongre öncesi Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, alınan kongre kararı ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Özel Haber: Burhan Yeşiltaş

Yapılacak seçimde yeni gelecek başkana şimdiden başarılar dileyen Özcan; “Ben geçmişteki hizmetlerinden dolayı kendisine teşekkür ediyorum. Yeni görev alacak başkanımıza şimdiden kim olur onu hep birlikte Boluspor delegeleri, taraftarları karar verecek, üstün başarılar diliyorum” dedi.

Özcan sözlerine şöyle devam etti: “Necip bey bu düşüncelerini maçtan önce bize paylaşmıştı. Kendisinin bu yöndeki düşüncelerine saygı duyuyorum. Artık bir değişim olması gerektiğini düşünüyor. Ben de haklısın dedim kendisine. Necip başkanın Boluspor’da başarılı olduğu dönemler oldu,  başarısız olduğu dönemlerde oldu ama Necip başkanın Bolu'ya Boluspor’a bir hizmeti de oldu. Ben geçmişteki hizmetlerinden dolayı kendisine teşekkür ediyorum. Yeni görev alacak başkanımıza şimdiden kim olur onu hep birlikte Boluspor delegeleri, taraftarları karar verecek, üstün başarılar diliyorum. Bundan önceki tüm başkanlar gibi Necip başkanında yeni seçilecek başkan ve yönetime bilgisini birikimine aktarmaya devam edeceğini düşünüyorum. Doğrusu da bu zaten. Necip Bey'in aldığı kararın kendisine ve Bolusporumuza hayırlı olmasını temenni ediyorum. İnşallah çok fazla boşluk bırakmadan kongremizi bir an önce gerçekleştirip yeni sezona takımı hazırlamak. Bu sezonki gibi stres yaşamayacak. Hatta şampiyonluğa oynayabilecek bir takımın oluşturulmasına hem şehrin Belediye Başkanı olarak hem de Boluspor'un taraftarı olarak canı gönülden arzu ediyorum.”

3872 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.058866024017334