Necip Çarıkçı'dan Bazı Gerçekler

14 Eylül 2011

Boluspor kulübü başkanı Necip Çarıkçı Sporda Şiddet yasası brifinginde kulüple ilgili ve bir çok konuda bilgi verdi. Necip Çarıkçı'nın vermiş olduğu...

Boluspor kulübü başkanı Necip Çarıkçı Sporda Şiddet yasası brifinginde kulüple ilgili ve bir çok konuda bilgi verdi.

Necip Çarıkçı'nın vermiş olduğu bilgiye göre bu yıl Türkiye Futbol Federasyonunun almış olduğu karar ile sezon sonunda en centilmen taraftar ve takım ödülüne layık görülen takıma 10 Milyon TL ödül verileceğini iletti.  Bu bağlamda bu bedelin çok yüksek olduğunu ve Boluspor taraftarının geçmişte 3 sezon mavi bayrak ödülü aldığını aynı başarıyı bu yılda sergilenmesini talep etti.

Kombineler konusundan gelen bir soru üzerine başkan Çarıkçı ' Kombineler bu hafta Cuma yada Cumartesi gelecek. Bu güne kadar kombinelerin üstüne reklam almak için bekledik ve en sonunda Lassa firması ile anlaştık. Bu hafta kombine ve taraftarımıza sözünü verdiğimiz formaları vereceğiz.

Başkan Çarıkçı lisanslı ürünler konusunda da değinirken 'BSTORE mağazamıza çok sayıda ürün geldi ve gelmeye de devam ediyor. Bu konuda taraftarlarımızın ilgi göstermesini bekliyoruz'dedi. 

Necip Çarıkçı gece maçlarının ne zaman oynanacağı ile ilgili bilgi verirken kimsenin beklemediği bir cevap herkesi üzdü. Çarıkçı ' Arkadaşlar bildiğiniz gibi bu ışıklandırmaları Kayseri'den getirdik . O dönem ışıklandırma UEFA kriterlerine uygundu. Ancak içinde bizimde bulunduğumuz Türkiye'de  10 stadyuma ışıklandırma enerji seviyesi 7 ve altı olduğu için kriter dışında kaldı. Bu seviyenin 9 olması gerekiyormuş. Buda bizim için ek bir maliyet. Bu şekilde olacağını kimse bilemezdi. Ama bu konuyu da çözmek için çalışmalara başladık. Bir fizibilite hazırlıyorlar. Artık ampuller mi değişir yoksa başka işlem mi yapılır sonuç olarak çözmeye çalışıyoruz.' dedi. 

 

Bank Asya Reklamında Sıkıntı

 

Boluspor kulübü başkanı Necip Çarıkçı son dönemde futbolda yaşanan skandallar sonrası sponsor olan firmaların eskisi gibi artık sıcak bakmadığı ve bunlarda da kulüplerin zarar gördüğünü açıkladı.

 

Bank Asya birinci liginin sponsorluk sıkıntısı Boluspor yönetim kurulunu zora soktu. Başkan Çarıkçı Bank Asya'nın geçmiş dönemlerde 450 milyar tutarındaki reklamını 150 milyara indirdiğini belitti. Bu olayın Boluspor kulübüne iletilmesinden sonra adeta şok etkisi yarattığını vurgulayan başkan kulübe gelir elde etmek için çalışma yapmaları gerektiğini söyledi. Gelir getirmesi için yapılan  çalışmalarla  kırmızı beyazlı formaya Bank Asya  reklamını almak isterken Bank Asya şirketi reklam ücretlerini, düşürmesinin ardından kırmızı beyazlı yönetiminde sıkıntıya girdiğini vurgulayan başkan  Bank Asya ligine tekliflerini sunduklarını ve cevap beklediklerini iletti.

 

 

 

 

2395 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.055199861526489