Necip Çarıkcı’nın Başkan Olması İçin Görüşmem Olmadı

31 Temmuz 2020

Boluspor’da olağanüstü kongreye sayılı günler kala kimlerin başkan adayı olacağı merakla beklenirken Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, eski başkanlardan genç iş insanı Savaş Abak’ın aday olması durumunda her türlü desteği vereceğini belirterek, “Savaş Abak iyi, akıllı biri.İyi bir Bolusporlu. Yaparsa en iyi şekilde yapar” dedi.

TFF 1’nci lig takımlarından Boluspor’da Necip Çarıkçı’nın görevi bırakacağını açıklamasının ardından kırmızı beyazlı takım 8 Ağustos’ta olağanüstü kongreye gidecek. Kongreye sayılı günler kala adaylar nabız yoklarken Başkan Özcan, Boluspor’u tanıyan ve bu işi yapabilecek kişilere destek mesajı verdi. Başkan olacak her kişiye destek vereceğini hatırlatan Özcan, “Siyasi dünya görüşü ne olursa olsun Boluspor’u kim iyi yönetebilecekse ben destek veririm. Bazı görüşmeler olduğunu duyuyorum.Kimseye karşı adı geçen arkadaşlara karşı bir rezervim yok.Hangisi başkan olursa ben belediye başkanı olarak daha çok yardımcı olurum bunun sözünü de veriyorum.Yeter ki Boluspor başarılı olsun.” şeklinde konuştu.

NECİP ÇARIKÇI’NIN BAŞKAN OLMASI İÇİN GÖRÜŞMEM OLMADI

Özcan, başkan seçildikten sonra Necip Çarıkçı’nın tekrar Boluspor başkanlığına devam etmesi için bir görüşmesinin olmadığını kaydederek, şöyle konuştu:

“Necip beyi ben çıkartmadım, onun bu konuda hakkını yemem.Aday olmak isteyenlerin önünü açtı.Kendisi başkan olmaya pek hevesli değildi ama bir iki tane duygusal olarak rezerv koyduğu insan vardı. Bir başkan adayımız bir gün kala “Ben bu görevi üstleneceğim, öğleden sonra sizin önerilerinizi almaya da geleceğim” dedi ama aday olmaktan vazgeçti. Yani dolayısıyla bu iş Necip bey’e kaldı. Yani benim Necip beyi çok sevip sevmeme gibi bir durumum yok.”

SAVAŞ ABAK’A HER TÜRLÜ DESTEĞİ VERİRİM

Başkan Özcan, kırmızı beyazlı takımın eski başkanlarından Savaş Abak’ın aday olması durumunda her türlü desteği vereceğini dile getirerek, “Savaş Abak akıllıbiri, iyi bir Bolusporlu.Bu işi yapabilir. Ben belediye başkanı olarak her türlü desteği veririm. Yaparsa en iyi şekilde yapar. Tabi istekli olması gerek. Aday olmaya hazırlananlara söylüyorum Boluspor batık bir durumda değil.” dedi.

2814 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.094686985015869