Nefesimiz Enselerinde 3-0

6 Şubat 2011

Güney'den esen ılık havanın etkisiyle Atatürk Stadyumu'nda Kiraz çiçek açtı. Boluspor sahasında Adanaspor'u 3-0 yenerek, şampiyonluk yarışında tamamen ağırlığını koydu.   Kırmızı...

Güney'den esen ılık havanın etkisiyle Atatürk Stadyumu'nda Kiraz çiçek açtı. Boluspor sahasında Adanaspor'u 3-0 yenerek, şampiyonluk yarışında tamamen ağırlığını koydu.

 

Kırmızı şimşekler zorlu karşılaşmaya müthiş taraftar desteğiyle çıkarken, son yıllarda görünmeyen bir taraftar kitlesi stadyumdaki yerini aldı. İlk yarıda her iki takım oyunda dengeyi kurmak isterken net gol pozisyonları bulamadılar. Devre berabere bitecek denilen anda Boluspor'un kazandığı korner atışında ön direkte bulunan Cemil Vatansever topu arka direğe gönderdi. Arka direk de saklanan Gökhan Güney kafa ile topu ağlara göndererek takımı adına golü kandırdı. İlk yarıda istediği gole kavuşan Boluspor soyunma odasına 1-0 önde girdi.

Kazanma arzusu içinde ikinci yarı sahaya çıkan kırmızı beyazlılar oyunun belirli bölümlerinde rakip karşısında sahasında oyunu kabul ederken, defans oyuncularının ve orta sahanın biraz dikkatli olması Adanaspor takımına gol şansı vermedi. Adanaspor atakları karşısında oyuna hamle yapan Teknik Direktör Levent Eriş oyunda dengeyi kurdu. Caner'in yerine Sefa'yı, maç saatine kadar oynayıp oynamayacağı kesin olmayan kaptan Burak'ın yerinde Fabiona'yı aldı. Yapılan değişiklikler sonrası Boluspor duran oyununa hareketlik getirip, ikinci golün ve 3 golün gelmesini sağladı. İlk golün sahibi Gökhan Güney rakipten kaptığı topu ileride bulunana Ferhat Kiraz'a gönderdi. Kontra atağa çıkan Boluspor'un golcü oyuncusu Ferhat Kiraz kaleci ile karşı karşıya kaldığı anda bir çalımda kaleci Tolga'ya atıp 78'inci dakikada takımının ikinci golünü kazandırdı.(2-0) İkinci golden sonra tamamen rahatlayan ekibimiz üçüncü golüne de 82'inci dakikada yine golcü oyuncu Ferhat Kirazla kavuştu. Uzun atılan topla direk kaleye giden Ferhat sakatlanama pahasına kaleci Tolga'nın sert hareketine rağmen topa vurup Boluspor farklı galibiyetini getirdi.

 

BOLUSPOR: 3 - ADANASPOR: 0
Stat: Atatürk
Hakemler: Hakan Ceylan , Volkan Akçit , Oğuz Terzi 

Boluspor: Ferhat Odabaşı , Erdem , Burak  (Dk.64 Oliviera ), Caner  (Dk. 58 Sefa ), Yaser  (Dk. 74 Murat ), Ferhat Kiraz , Cemil , Ahmet Gökhan  , Ramazan , Alp , Matondo 

Adanaspor: Tolgahan , Anıl , Onur  (Dk.74 Bülent ), Etame , Sami , Fahri , Mbamba  (Dk. 86 Rahman ), Ahmet , Talha  (Dk. 46 Okwara ), İzzet , İsmail  Goller: Dk.43 Ahmet Gökhan, Dk. 78 ve 82 Ferhat Kiraz (Boluspor)
 
Sarı kartlar:Dk. 26 Onur (Adanaspor), Dk. 44 Ahmet Gökhan, Dk. 67 Cemil, Dk. 71 Ramazan, Dk. 88 Ferhat Odabaşı (Boluspor)
Kırmızı Kart:Dk. 70 Alp, (Boluspor)


 

 

2603 kez okundu.

2 yorum yapılmış
  • arif yerlikaya
    7 Şubat 2011 • 08:19
    slm nasılsınız arkadaşlar bolusporu cok seviyorum gercekten cok güzel futbol oynamişlar temrikler ediyorum bütün futbolcu arkadaşlari onlar cok iyi arkadaşlar.. saygilar ben liğ baslamadan demiştim bolu sdatyumu yetmezdiye ve her gecen gün dolup tasacak..
  • Remzi KIRICI
    7 Şubat 2011 • 15:08
    TKİ Tavşanlı maçında inşallah Yaser Yıldız sarı kart görmez. Çünkü sarı kart sınırıda, bu futbolcuya Samsun maçında çok ihtiyacımız olacaktır. Tavşanlı Linyitspor ve Samsun maçlarını kayıpsız geçtiğimizde düzlüğe çıkacağımıza inanıyorum. Birlik- beraberlik içinde içeride kalan 7 (yedi) maçta galip gelmek ve dış sahada da toplayabildiğmiz kadar puanlar topladığımızda BU SENE O SENE... Tavşanlıya sahasında ilk mağlubiyeti biz tatdıralım.

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.056720018386841