NELER OLUYOR !

27 Ağustos 2020

Zor bir sezon geçirmiş, kongre tarihi geç belirlenmiş, yeni başkan arayan, hocası olmayan, takımı ışık vermeyen bir şehir düşünün…

Bu şehrin bir anda kendini toplayıp takımına sahip çıktığını, yeniden benim şehrim benim takımım, sen ben yok Boluspor var dediğini düşünün… Yada düşünmeyin etrafınıza bakın ve görün. Şehir yeniden havaya girdi, insanlar Boluspor’umuzu konuşmaya başladı. Peki, ne oldu da böyle oldu ?

Ne olduğunu ben söyleyeyim, şehrin tüm kesimleri önce Boluspor diyerek kendi çekişmelerini kenara koydu ve tam destek verdikleri bir başkan adayı çıkardı, bu başkan adayı geniş ve vizyonlu bir yönetim oluşturdu, bu yönetim projeler sunarak çalışmaya başladı. Bu çalışmalardan 2 tanesi var ki Boluspor’a gönül verenleri hem şaşırttı hem de sevindirdi.

Bu çalışmaların ilki sportif direktörlük görevine Barbaros Gözneli’yi getirmek. Barbaros Gözneli toplam 12 yıl boyunca çeşitli süper lig ekiplerinde görev alırken en son görevi ise Süper Lig’de şampiyonluğa ulaşan Medipol Başakşehir’de idari Menajer Yardımcısı olmaktı. Aslında kendisi hakkında Trt Spor programında yayınlanan bir programda daha önceden bahsedilmişti ve o yayını takip eden biri olarak kendisini o gün takdir etmiştim. Şimdi ise kulübümüzün başarılı ve daha büyük hedefleri gerçekleştirmek için başarıya aç birini göreve getirmesi kulübümüze değer katacaktır. Kendisine başarılar dileriz.

Dikkat çeken ikinci çalışma ise Boluspor Store’un beklenmedik bir kampanya ile ilgi odağı olmasıydı. Yeni yönetim yıllardır atıl durumda olan, kimsenin alışveriş yapmayı dahi düşünmediği Boluspor Store’u şehrin en işlek mağazası yapmış ve her eve bir ürün girecek derece canlandırmıştır. Yapılan ise senelerdir depolarda duran yada fiyatı sebebiyle ilgi görmeyen ürünlerde indirim yapmaktı. Yapılan çalışma ile para kazanma gibi bir dert olmadığı aşikar peki hedeflenen neydi? Hedeflenen şehre yeniden bu renkleri giydirmekti, hedef bu şehre senin kendi takımın var demekti, hedef inan ve yanımızda ol demekti. Ve hedefe ulaşıldı, şehirde artık daha fazla Boluspor ürünü giyen kişi göreceğiz. Burada daha fazla dememin sebebi ise bu şehirde her gün her saat takımını, şehrini düşünenlerin yaptığı çalışmaları bilmemdendir. Kim bu çalışmaları yapan memleket sevdalıları, Boluspor aşıkları tabi ki Yarenler… İsimleri Yasin, Ahmet, Tayfun, Eren, Furkan olur hiç fark etmez bu isimleri değil Yarenler’i bilin. Yarenler bu şehirde bu takımın amblemi olan ürünler yaygınlaşsın diye ürünler tasarlayıp ürettirmekte ve herkese ulaşmasını sağlamaktadır.

Gelelim gelecek sezona, sezonda ne olur, nasıl olur, nasıl başlar, nasıl gider, nasıl bitiririz yorum yapmak zor ancak iyi niyetiyle çalışan ve vizyona sahip bir yönetim olduğunu görüyoruz. Yönetime inanıyor ve takımımızı sahada görmek için sabırsızlanıyoruz. Yönetimimiz umarım bu şekilde devam eder ve bu şehrin şampiyonluk özlemini sonlandırıp tarihe geçer ancak şu ana kadar yaptığımız tüm övgüler yanlış yapılmaya başlandığı zaman yapıcı eleştiri olur.

11 Eylülde kendi stadımızda başlayacağımız sezonu umarım kendi evimizde şampiyonluk kupası kaldırarak sonlandırır ve arkamıza aldığımız rüzgarla lig atlarız.

Mustafa Nuri Gürsoy Ağustos 2020

6419 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.082892894744873