Nike Halı Saha Ligi 12 Mart'ta başlıyor

16 Şubat 2011

Futbol Federasyonu ve Nike tarafından organize edilen halı saha lig mücadelesi, içinde Bolu'nun da olduğu 62 il, 8 ilçe olmak...

Futbol Federasyonu ve Nike tarafından organize edilen halı saha lig mücadelesi, içinde Bolu'nun da olduğu 62 il, 8 ilçe olmak üzere toplam 70 merkezde bulunan 100 halı sahada gerçekleşecek.


Düzenlenen Nike Halı Saha Ligi ile ilgili bilgiler veren Türkiye Futbol Federasyonu İl Temsilcisi Cemalettin Metin, Becikoğlu Alışveriş Merkezi'nde bulunan Haydaroğlu Spor'da kayıtların yapılabileceğini belirterek, futbolseverleri halı sahaya davet etti.

 

Metin şunları söyledi 'Organizasyonda yer almak isteyenler, 6 Mart'a kadar www.nikehalisahaligi.com adresine girerek ön kayıt formunu eksiksiz doldurduktan sonra Becikoğlu AVM'de bulunan Haydaroğlu Spor'a kayıt yaptırabilir. Kayıt noktasına gidip, 80 TL takım katılım bedeli ödeyerek başvurularını tamamlayabilirler. 
Nike Halı Saha Ligi'ne katılacak tüm oyuncular, Futbol Federasyonu tarafından verilecek Herkes İçin Futbol (HİF) Lisansı'na sahip olacaklar ve kayıtlar sırasında HİF lisansı için gerekli belgeleri kayıt noktalarına teslim edecekler. Herkes İçin Futbol Lisansı, amatör futbolun yaygınlaşmasını, ülke genelindeki her türlü futbol müsabakasını organize futbolun içerisine dahil etmeyi ve müsabakalara katılanların federasyon tarafından tescil edilmesini sağlayacak. Turnuva, 15-18 ve 19-35 yaş kategorilerinde, 6 as, 2 yedek olmak üzere toplam 8 kişiden oluşan takımların katılımıyla gerçekleşecek. İlimizdeki maçlar Boluspor Halı saha'da oynanacak. Nike Halı Saha Ligi'nde maçlar grup turunda puan, eleme turlarında ise eleminasyon sistemiyle oynanacak. 15'er dakikalık 2 devre halinde oynanacak maçlarda beraberlik halinde seri penaltı atışlarına geçilecek.

GRUP MAÇLARI 12 MART'TA BAŞLAYACAK
Organizasyonda grup maçları 12 Mart'ta başlayıp, 1 Mayıs'a kadar devam edecek.
Gruplarda birinci olan takımlar, eleme turuna katılmaya hak kazanacak. Saha finallerinin ardından 14-15 Mayıs'ta bölge finalleri oynanacak. Daha sonra 22 Mayıs tarihlerinde bölge şampiyonlarının mücadele edeceği Süper Bölge Finalleri oynanacak.

FİNAL MAÇI İSTANBUL'DA
Ligin final maçı ise 4-5 Haziran'da İstanbul'da yapılacak. Finale kalan 8 takım final günü öncesi Futbol Federasyonu antrenörlerinin yönetiminde özel bir kampa girecek.
Bu arada, Nike Halı Saha Ligi final maçları sonucu şampiyon olan takım, elemelerden çıktığı halı sahada bir senelik bedava üyelik ve Nike Futbol koleksiyonundan ürünler de
kazanacak.

 

2846 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.078071117401123