Olması Gerekeni Yaptınız ! 1-0

19 Şubat 2014

Boluspor, PTT 1’nci ligin 26’ncı haftasında kendi sahasında Bucaspor ile karşılaştı. Kırmızı beyazlılar, ilk yarısı 0-0 biten karşılaşmada 76’ıncı dakikada...

Boluspor, PTT 1’nci ligin 26’ncı haftasında kendi sahasında Bucaspor ile karşılaştı. Kırmızı beyazlılar, ilk yarısı 0-0 biten karşılaşmada 76’ıncı dakikada İskender Alın’ın attığı gol ile altın değerinde 3 puanın sahibi oldu. Kırmızı beyazlılar, Yılmaz Özen ile çıktığı karşılaşmada rakibini yenerek haftalar sonra galip ayrılarak üzerindeki ölü toprağını atmış oldu.

Boluspor’da yolların ayrıldığı Besim Durmuş’un yerine kırmızı beyazlılarda takımın başında Yılmaz Özen çıktı. Boluspor teknik direktörü Yılmaz Özen, Bucaspor karşısına; Atacan, Zlatkov, Cemil, Adem, İskender, İsmail, Hakan, Dimitrov, Emre, Alp ve Alican on biri ile çıktı.

Misafir takım Bucaspor ise, Ömer, Hakan, Taha, Zafer, Taylan, Ricketts, Berkay, Çağrı Emre, Zekeriya, Batuhan on biri ile sahada yer aldı.

Kırmızı beyazlı taraftarlar, Boluspor’u tek yumruk olarak maraton tribününden destekledi. Hayati önem taşıyan mücadeleye Boluspor hızlı başladı. Kırmızı beyazlılar özellikle orta sahada rahibine üstünlük kurdu. Boluspor 10’ncu dakikada gole çok yaklaştı. Emre sol kanattan seri çalımlarla ceza sahasına kadar girdi. Bu oyuncunun vuruşu auta gitti. Oyunda ilk 15 dakikalık zaman dilimi golsüz eşitlikle geçildi. 20’nci dakikada Dimitrov sarı kart gördü. İlk yarının son bölümlerinde her iki takımda orta sahayı kalabalık tutarak, birbirlerine pozisyon şansı tanımadı. İlk yarının son anlarında Boluspor bir kez daha gole çok yaklaştı. Ceza yayı üzerinde topla buluşan İsmail’in şutunu Bucaspor kalecisi Ömer aynı güzellikte kurtardı. Zorlu mücadelenin ilk yarısı golsüz eşitlikle tamamlandı.

İkinci yarıya her iki takımda aynı on birlerle çıktı. Karşılaşmanın 57’nci dakikasında Boluspor ikinci yarıdaki en tehlikeli atağını geliştirdi. Derinlemesine atılan uzun pası çok iyi takip eden İsmail topu bekletmeden kaleye gönderdi. Top üst direğe çarpıp auta gitti. Boluspor 62’nci dakikada bir kez daha çok yaklaştı. Ceza sahası oluşan karambolde önce Dimitrov kaleyi yokladı, Dimtirov’un defanstan geri döndü. Pozisyonun devamında İsmail vuruşu direği yalayarak auta gitti. Boluspor bu dakikalarda Bucaspor kalesini ablukaya aldı. Boluspor 762ncı dakikada aradığı golü İskender ile buldu. Hakan’ın sert ortasına en son ayak koyan İskdender, Boluspor’u 1-0 öne geçiren golü attı. Boluspor, bulduğu golden sonra Bucaspor kalesinde ataklarını sıklaştırdı. Boluspor teknik direktörü Yılmaz Özen ilk oyuncu değişikliğini 82’nci dakikada yaptı. İskender oyundan çıkarken yerine Emrah girdi. 87’nci dakikada Alp oyundan çıktı, Fatih oyuna dahil oldu. 90’ncı dakikada Boluspor son oyuncu değişikliğini yaptı. Dimitrov oyundan çıkarken, Sercan oyuna dahil oldu. Karşılaşmanın sonuna 4 dakika süre ilave edildi. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Boluspor, Bucaspor’u 1-0 yenerek hayati derecede önem taşıyan karşılaşmadan 3 puanla ayrıldı. Boluspor ligin 27’nci haftasında cumartesi günü deplasmanda Ankaraspor ile karşılaşacak.

1816 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.059235095977783