Olmayınca Olmuyor

11 Mart 2012

Boluspor'da galibiyet hasreti devam ediyor. Sahasında Kasımpaşaspor ile karşılaşan ekibimiz 66. dakikada kalesinde gördüğü gol'e engel olmayınca  üç puanı hasretine devam etti. Karşılaşmaya galibiyet için...

Boluspor'da galibiyet hasreti devam ediyor. Sahasında Kasımpaşaspor ile karşılaşan ekibimiz 66. dakikada kalesinde gördüğü gol'e engel olmayınca  üç puanı hasretine devam etti.

Karşılaşmaya galibiyet için çıkan Boluspor istediği sonucu bu haftada alamadı. Karşılaşma genelince istekli arzulu bir futbol oynayıp galibiyet isteyen taraf olurken ikinci yarıda kontra atak da kalesinde golü de gören taraf oldu .

Kasımaşaspor ile karşılaşan Boluspor karşılaşmaya hızlı başlayan taraf oldu ilk yarıda adeta rakip kalede gol arayan ekibimiz istediği gole bir türlü kavuşamazken Kasımpaşa kalecisi Tolga kalesinde adeta devleşen oyuncu oldu.

Haftanın zorlu karşılaşmasında iki takımda kontrolü bir oyun oynarken Boluspor ilk yarıda istediği gole kavuşamadı.

İkinci yarıda sahada daha farklı bir Boluspor görünürken adeta Kasımapaşa kalesini gol için ablukaya alan taraf oldu. Çok sayıda posizyonda sonuç almayan Boluspor kaleci Tolga'yı da geçemedi.

Gol için her şeyi yapan ekibimiz uzaktan şutlarla da Kasımpaşa kalesini yoklarken beklediği gol bir türlü gelmiyordu .

Karşılaşmada ender gelişen Kasımpa ataklarında Boluspor gol ararken kontra atağa yakalandı. Sol taraftan hızlı bir şekilde Boluspor yarı sahasına giren Kasımapaşaspor Hüseyin Kala ile maçta golü bulan taraf oldu.

Kalesindeki golden sonra fazla bocalamaya Boluspor oyunun kontrolünü bırakmazken beraberlik için rakip kaleye arka arkaya ataklar yaptı. Girdiği posizyonlarda bir türlü sonuç alamayan ekibimiz sahasında Kasımapaşaspor a yenilerek haftayı puansız kapatmış oldu.

 

Boluspor: 0 - Kasımpaşaspor: 1
Stad: Atatürk
Hakemler: Tolga Özkalfa , Serkan Akarca , Emre Suna

Boluspor: Ataca , Orhan (Dk.79 Hakan ), Ferhat Kiraz , Cemil , Emmanuel , Emre (Dk. 70 Aydın ), Veli , Veysel , Gençer (Dk. 50 Caner ), Alp , Kenan

Kasımpaşaspor: Tolga , Ali , Georgi Zdravkov Sarmov , Nikolay (Dk. 70 Murat ), Hüseyin Yoğurtçu , Şahin (Dk. 89 Azar ), Adem (Dk. 82 İbrahim ), Barış , Abdulhamit , Hüseyin Kala , Juan

Gol: Dk. 66 Hüseyin Kala (Kasımpaşaspor)
Sarı Kartlar: Dk. 54 Kenan, Dk. 79 Veysel (Boluspor)
Kırmızı Kart: Dk. 68 Georgi Zdravkov Sarmov (Kasımpaşaspor)

2282 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
1.8856720924377