Olmayınca Olmuyor 2-2

10 Kasım 2013

Boluspor PTT 1'nci ligin 13'ncü haftasında deplasmanda Karşıkaya ile karşı karşıya geldi. Kırmızı beyazlılar zorlu mücadelenin ilk yarısını 1-1...

Boluspor PTT 1'nci ligin 13'ncü haftasında deplasmanda Karşıkaya ile karşı karşıya geldi. Kırmızı beyazlılar zorlu mücadelenin ilk yarısını 1-1 berabere kapattığı karşılaşmada İzmir'de Karşıyaka ile 2-2 berabere kalarak sahadan 1 puanla ayrıldı. Kırmızı beyazlıların 2 golünü de İskender Alın kaydetti. Boluspor'da, Alican ve defans oyuncularının yaptığı hatalar maçın skoruna etki etti. Kırmızı beyazlılar aldığı 1 puanla puanını 14'e çıkarttı.

 

Boluspor teknik direktörü Ali Beykoz Karşıyaka karşısına; Atacan, Hakan, Zlatkov, Cemil, Alp, Fatih, Alican, Abdulkadir, Emre, Dimitrov, İskender on biri ile çıktı.

                                                                                                                                                                       Ev sahibi Karşıyaka ise, Bicik, Ars,Ofoedu,Erdi, Caner, Mustafa, Mehmet,Kerem,Burak,Berkan,Muhammet on biri ile sahada yer aldı.

 

Kırmızı beyazlıların teknik direktörü Ali Beykoz zorlu maçta sakat olan Sercan'ın yerine Alp'i kaydırıp son haftaların tartışılan ismi Alican'a orta sahada görev verdi.

Karşılaşmaya Boluspor'un vuruşu ile başlandı. Boluspor karşılaşmanın hemen başında Fatih Şen ile serbest vuruş kazandı, Fatih'in vuruşu büyük farkla auta gitti. Kırmızı beyazlılar, ev sahibi Karşıyaka'ya oranla karşılaşmaya atak başlayan taraf oldu. Oyunun 13'ncü dakikasında Boluspor'un golü geldi. Karşıyaka defansının hatasını iyi değerlendiren İskender, Boluspor'u 1-0 öne geçirdi.

Boluspor 23'ncü dakikada ikinci gole çok yaklaştı. Emre'nin vuruşu az farkla auta çıktı. Oyunun ilk yarım saatlik diliminde Boluspor rakibine göre sahada daha iyi mücadele eden takım görüntüsü verdi. Kırmızı beyazlılar özellikle orta sahada rakibine boş alan bırakmadı. Ev sahibi Karşıya beraberlik golüne çok yaklaştı. Alp'in hatasıyla topla buluşa Mustafa topu bekletmeden kaleye göndermek istedi, defansa çarpan top kornere gitti. Karşılaşmanın 42'nci dakikasında Boluspor bu kez Dimitrov ile gole çok yaklaştı. Dimitrov'un şutunu kaleci Bicik parmaklarının ucuyla tokatladı. Bu pozisyonun hemen ardından Karşıyaka penaltı vuruşu kazandı. Alp, Ofoedu'yu düşürdü hakem penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Ars skoru 1-1'e getiren golü attı. Karşılaşmanın ilk yarısı 1-1 eşitlikle sona erdi.

 

İkinci yarıya ev sahibi ekip hızlı başlayan taraf oldu. Karşıyaka ikinci yarından başında mutlak iki pozisyondan yararlanamadı. Boluspor karşılaşmanın 61'nci dakikasında 2'nci gole çok yaklaştı. Fatih'in kullandığı serbest vuruşu iyi takip eden Zlatkov topu kafa ile ağlara göndermek istedi. Ancak top az farkla auta çıktı. Bu pozisyonun 1 dakika sonrasında Boluspor ikinci golü buldu. Erme'nin ceza sahasına yaptığı ortayı iyi değerlendiren İskender, Boluspor'u 2-1 öne geçiren golü attı. Bu golden sonra Boluspor oyundaki üstünlüğünü eline aldı. 68'nci dakikada Karşıyaka'nın beraberlik golü geldi. Alican'ın hatalı pasını iyi değerlendiren Ars, ceza sahası dışında Atacan'ı çalımlayarak topu kaleye gönderdi top direkten geri geldi dönen topu Caner boş kaleye gönderdi. Karşıyaka bu golle maçta beraberliği sağladı. 78'nci dakikada Karşıyaka, Ofoedu ile 3'ncü gole çok yaklaştı. Bu oyuncunun  kafa vuruşu az farkla auta çıktı. Boluspor teknik direktörü Ali Beykoz karşılaşmada ilk oyuncu değişikliğini 84'ncü dakikada yaptı. Alican'ın yerine Fatih Gül girdi. 86'nci dakikada Boluspor ikinci oyuncu değişikliğini yaptı. Dimitrov oyundan çıktı, Gökhan Emreciksin oyuna girdi.  Bu dakikadan sonra her iki takımda galibiyet golünü atamayınca maç 2-2 sona erdi. Kırmızı beyazlılar ligin 14'ncü haftasında kendi sahasında Manisaspor ile karşılaşacak.

Karşıyaka: 2 - Boluspor: 2

 

Stat: Dyo Alsancak 

Hakemler: Özkan Çeliker, Nihat Samuk, Kerem Ersoy 

Karşıyaka: Bicik, Erdi Kasapoğlu (Dk. 78 Hüseyin), Muhammet, Mehmet, Berkan (Dk. 90 Ali), Mustafa, Burak, Caner, Ofoedu, Kerem (Dk.46 Gökhan), Ars  

Boluspor: Atacan, Cemil, Abdülkadir (Dk. 90+3 Dixon), Zlatkov, Hakan, Alp, Alican (Dk. 84 Fatih Gül), Fatih Şen, Dimitrov (Dk. 87 Gökhan), Emre, İskender 

Goller: Dk. 45 Ars (penaltıdan), Dk. 68 Caner (Karşıyaka), Dk. 14 ve 62 İskender (Boluspor)

Sarı kartlar: Dk. 69 Burak, Dk. 90+2 Abdülkadir (Karşıyaka), Dk. 44 Fatih Şen (Boluspor)

 


1846 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.63256597518921