Önce Şut, Sonra Taktik

16 Şubat 2011

Kırmızı beyazlı ekibimiz Cumartesi günü kendi evinde ağırlayacağı Samsunspor maçı hazırlıklarına dün yaptığı antrenmanla devam ederken, ilk olarak şut çalışması...

Kırmızı beyazlı ekibimiz Cumartesi günü kendi evinde ağırlayacağı Samsunspor maçı hazırlıklarına dün yaptığı antrenmanla devam ederken, ilk olarak şut çalışması ardından da taktik antrenmanı yaptı.

 

Samsunspor maçı hazırlıklarına ara vermeden devam eden Boluspor günü taktik ve şut çalışması yaparak geçirdi. Kırmızı beyazlılar topla beraber ısınma hareketleri yaparak antrenman hazırlandılar. Daha sonra şut antrenmanı için kurulan istasyonun başına geçtiler. Boluspor teknik direktörü oyuncularına maçlardaki son vuruş eksikliğini tamamlamak amacıyla şut çalışması yaptırdı. Şut çalışmasından sonra hücum oyuncuları taktiksel çalışma yaparken, defans oyuncularının katılmasıyla denenen hücum organizasyonları maç içine aktarıldı. Tecrübeli çalıştırıcı istediklerini yerine getiremeyen oyunculara zaman zaman sert çıkışlarda bulundu. Levent Eriş'in sesleriyle inleyen Karaçayır'da günün gözdesi genç oyuncu Doğancan oldu. Abilerine nazaran hocasının isteklerini daha iyi anlayan ve uygulayabilen genç oyuncu hocasından bol bol alkış aldı.

 

 

Emin Başkana Sürpriz Doğum Günü Pastası

 

Boluspor'da dün yapılan antrenman öncesi teknik heyet ve futbolcular Kulüp Başkanı Emin Semercioğlu'na sürpriz doğum günü pastası kestirdiler.

 

14 Şubat'ta 62 yaşına giren Başkan Semercioğlu için iki gün daha bekleyen kırmızı beyazlılar tesislerde yaptıkları sürprizle başkanlarını duygulandırdılar. Başkanın doğum günü iki gün gecikmeli kutlanırken, teknik heyet ve futbolcuların başkanlarına yaptıkları sürprizle takımda ki olumsuz havayı tamamen ortadan kaldırdı ve yerini bol kahkahaya bıraktı. Tesislerde toplanan teknik heyet ve futbolcular başkanın acilen odaya çağrılması ile bir anda alkışlar havada uçuştu. 'İyi ki doğdun başkan' tezahüratları ile futbolcular başkanlarını duygulandırırlarken, başkan hazırlanan sürprizden oldukça etkilendi.

Oyuncularına ve teknik ekibe hazırladıkları sürpriz nedeniyle teşekkür eden Semercioğlu, 'Beni çok mutlu ettiniz. İnşallah bu sezon şampiyon olarak mutlulukların en büyüğünü yaşarız. Hepinize çok teşekkür ediyorum. En kötü günümüz böyle olsun' dedi.

Pastayı kesmeye Çalışan Ramazan Sal, 'Bıçak kesmiyor' diyerek tesis çalışanı için bahşiş kopardı.

 

 

 

Alp ile Murat Yumurtalandılar

 

 

Bolusporlu oyuncular  Brezilya usulü doğum günü kutlamalarına verdikleri arayı, Alp ile Murat Önür'ün doğum günlerini kutlayarak devam ettiler.

 

Devre arası kampından sonra Boluspor'da gelenek haline gelen yumurta ve unlu doğum günü kutlamalarına devam edildi. Geçtiğimiz günlerde doğum gününü kutlayan Alp Ergin ile doğum günü olan Murat Önür'de yumurtalı kutlamadan nasibini aldı. Yumurta ve undan kurtulduğunu düşünen Alp'e bu kutlama sürpriz oldu. Çok organize bir şekilde planlanan kutlamaya ilk önce malzemeler antrenman ortasında getirildi. Malzemelerin arasına gizlenen yumurtalar futbolcuların açma germe yaptıkları anda teker teker dağıtıldı. Ramazan Sal, doğum günü olan Alp'i kucaklayarak futbolcuların arasına getirmesi olayları başlattı. Murat Önür hemen pes ederken Alp yumurta ve un yememek adına baya direndi. Fakat sonunda kurtulamayıp yumurta ve una bulandı. Geçen hafta asılan suratların ardından yüzlerde gülmeye başlarken, doğum günü kutlamaları Boluspor'a neşe getirdi.

 

 

 

Doğancan Yılmadı A Takıma Tekrar Çıktı

 

Sezon başında Levent Eriş dikkatini çekerek A Takıma çıkan Doğan bir süre önce A2 takımına geri dönmüştü. Boluspor'a geldiği günden buyana A2 takım oyuncularını yakından takip eden Eriş genç oyuncu Doğancan Akkaya'yı tekrar A Takıma alarak antrenmanlara çıkmasını istedi.

 

Boluspor da devam eden Samsunspor maçına hazırlıklarından ekibimizde günün en başarılı ismi Doğancan oldu. Doğancan hocasının istediklerini harfiyen yerine getirmeyi başardı. Yapılan taktik çalışmasının en göze batan oyuncusu Doğancan oldu. Genç oyuncu Levent Eriş'in kızgın olduğu günde aferimleri bol bol toplamasını bildi. Tecrübeleriyle kendilerini ispatlamış ağabeylerinin bile bazen yapmakta zorlandığı hareketleri başarı ile yerine getirdi. Doğancan gibi genç bir Bolu'lu oyuncunun bu denli başarılı olması yüzleri güldürdü.

 

 

 

 

 

 

 

3376 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.090367078781128