Ordu Yukarıyı Bolu Aşağıyı Seviyor

6 Kasım 2013

BOLUSPOR:1 ORDUSPOR:2Boluspor PTT 1'nci ligin 12'inci haftasında kendi saha ve seyircisi önünde Orduspor ile karşı karşıya geldi. Kırmızı beyazlılar zorlu karşılaşmanın ilk yarısını...

BOLUSPOR:1 ORDUSPOR:2

Boluspor PTT 1'nci ligin 12'inci haftasında kendi saha ve seyircisi önünde Orduspor ile karşı karşıya geldi. Kırmızı beyazlılar zorlu karşılaşmanın ilk yarısını 1-0 kapattığı karşılaşmada Orduspor'a 2-1 yenildi. Kırmızı beyazlıların tek golünü 75'nci dakikada İskender Alın attı. Karşılaşmanın ardından kırmızı beyazlı taraftarlar yönetimi istifaya davet etti.

Boluspor teknik direktörü Ali Beykoz Orduspor karşısına; Atacan, Abdulkadir, Zlatkov, Fatih Şen, Cemil, İskender, Dimitrov, Hakan, Emre, Sercan, Alp on biri ile çıktı.

Konuk ekip Orduspor ise Boluspor karşısına, Fomichev, Anıl, Ferhat, Soro, Salih, Hasan, Volkan, Erkan, Emre, Landel, Subasic on biri ile çıktı.

Kırmızı beyazlıların teknik direktörü Ali Beykoz, sarı kart cezası sona eren Fatih Şen'e zorlu karşılaşmada görev verdi. Karşılaşmanın ilk dakikalarında Boluspor kanatlardan yaptığı ataklarla rakip kalede etkili olmaya çalıştı. Orduspor ise, Boluspor'u kendi yarı sahasında kabul ederek kontra ataklardan gol aradı. Zorlu karşılaşmanın ilk 10 dakikası 0-0 eşitlikle sona erdi. Dakikalar 14'ü gösterdiğinde Boluspor ilk ciddi atağını geliştirdi. Ceza sahası önünde Alp ile verkaç yapan İskender sağ çaprazda kaleci ile karşı karşıya kaldı. İskender topa kötü vurunca Boluspor mutlak bir golden oldu. Karşılaşmanın 15'inci dakikasında Kırmızı beyazlılar yine İskender ile gole çok yaklaştı. İskender'in sert vuruşu Orduspor kalecisi Fomichev'de kaldı. Bu dakikalarda Boluspor oyundaki üstünlüğünü Orduspor'a kabul ettirdi.

Oyunun ilk 30 dakikalık zaman diliminde orta saha mücadelesi şeklinde devam etti. Boluspor teknik direktörü Ali Beykoz karşılaşmanın 32'nci dakikasında zorunlu değişikliğe gitti. Sakatlanan Sercan'ın yerine Dixon oyuna girdi. Karşılaşmanın 37'nci dakikasında Orduspor, Boluspor karşısında 1-0 öne geçti. Ani gelişen Orduspor atağında topla ceza sahasında buluşan Anıl yerden sert ve düzgün bir vuruş yaparak Ordusporlar'u öne geçiren golü kaydetti.

Karşılaşmanın ilk yarısına 1 dakikalık uzatma süre ilave edildi. Maçın ilk yarısını misafir takım Orduspor 1-0 önde tamamladı. 

Boluspor teknik direktörü Ali Beykoz karşılaşmanın ikinci yarısına oyuncu değişikliği ile başladı. Dimitrov oyundan çıktı, Emrah oyuna girdi. İkinci yarıya da misafir takım Orduspor hızlı başlayan takım oldu. Orduspor, Boluspor kalesinde ciddi pozisyonlar buldu. Boluspor 54'ncü dakikada beraberlik golüne çok yaklaştı. Abdulkadir'in uzaktan çektiği sert şut 90 diye tabir edilen yerden oyun alanına geri döndü. Dönen topu kafayla boş kaleye göndermek isteyen Emre'nin şutunu defans çizgiden çıkarttı. Boluspor mutlak bir golden oldu. Yine ani gelişen Orduspor atağında ceza sahası önünde topla buluşan Anıl takımın ve kendisinin 2'nci golünü Boluspor ağlarına gönderdi. Bu golle Orduspor, Boluspor karşısında 2-0 öne geçti.

Boluspor teknik direktörü Ali Beykoz karşılaşmada son oyuncu değişikliğini yaptı. Oyuna Orhun girdi, Abdulkadir çıktı. Boluspor yediği ikinci golden sonra oyunda demoralize oldu. Orduspor, Boluspor kalesinde rahat pozisyonlar bulmaya başladı. Karşılaşmanın 75'nci dakikasında Boluspor'un golü geldi. Orhun ile ceza sahası dışında verkaç yapan İskender'in sert şutu direğe çarparak ağlarla buluştu. Boluspor farkı bire indirirken skor 2-1 oldu. Bu golden sonra biraz olsun toparlanan kırmızı beyazlılar beraberlik golü için Orduspor kalesine yüklendi. Karşılaşmanın 81'nci dakikasında Boluspor'dan Dixon sarı kart gördü. 90'ncı dakikadan Boluspor'dan Hakan sarı kart gördü. Kalan dakikalarda Boluspor beraberlik golünü atamayınca kendi saha ve Orduspor'a 2-1 mağlup oldu. Bu mağlubiyetle 13 puanda kalan kırmızı beyazlılar ligin 13'ncü haftasında deplasmanda Karşıyaka ile karşılaşacak.

1654 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.066035032272339