Orhan 'Sadece fizik ve kondisyon olarak hazır değilim.!'

6 Aralık 2011

Transfer döneminin son gününde kadroya dahil edilen ve sadece Ligin 8.haftasında Kasımpaşa maçında oynayan daha sonra arka adalesindeki ağrıları nedeniyle...

Transfer döneminin son gününde kadroya dahil edilen ve sadece Ligin 8.haftasında Kasımpaşa maçında oynayan daha sonra arka adalesindeki ağrıları nedeniyle tedavi gören tecrübeli oyuncu Orhan Ak takımla birlikte çalışmalara başladı.

 

Yaklaşık 7 haftadır takımdan ayrı kalan tecrübeli oyuncu Orhan Ak, dün yapılan Karşıyaka maçı hazırlarına katıldı. İlk devreyi kapattığı ifade edilen Orhan Ak dün takımla birlikte çalıştı. Antrenman sonrası gazetecilerin sakatlığı ile ilgili sorularını yanıtlayan tecrübeli oyuncu Orhan Ak 'Şükürler olsun. Beklediğimden daha erken döndüm. Sakatlığım biraz aceleden dolayı oldu. Bu nedenle sakatlığım biraz uzun sürdü. Fakat son 10 günü çok iyi geçirdim. Hem tedavi anlamında hemde sahadaki yaptığım çalışmalarda. Bugünde antrenmana çıkmak nasip oldu. Şükürler olsun şuanda kendimi çok iyi hissediyorum. Sakatlıktan tam olarak kurtulmuş durumdayım. Sadece fizik ve kondisyon olarak hazır değilim. Hazır olduğum zamanda ne kadar şans gelirse Boluspor adına elimden geleni yapacağım' dedi.

'Boluspor İçin Elimden Geleni Yapacağım'

Sakatlığının biran önce forma giyme istediğinden dolayı olduğunu ifade eden Ak 'Beni çok iyi tanıyanlar bilir. Ben 3 ay antrenman yapmasam da ertesi gün sahaya çıkıp maç yapmak isterim. Son yıllardaki sakatlıklarımda bundan dolayı oluyor. Çok fazla aceleci olduğumdan dolayı. Ama şimdi çok doğru adımlarla ilerlemek istiyoruz. Hızlı adımlar attığımız zaman hem kendim hemde takımım zarar görüyor. Kendimi çok iyi hissettiğim için bugün antrenman çıktım. Tedavilerim çok iyi tepkiler verdi. İlk devreyi kaptım diye düşünüyordum. Ama beklediğimden daha erken sahalara döndüm. Bunun için sevinçli ve mutluyum. Tam kapa site hazır olduktan sonra Boluspor için elimden geleni yapmaya çalışacağım' diye konuştu.

 

 

4422 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.26774883270264