Ortalık Karıştı

22 Ağustos 2011

Boluspor taraftarı önünde Elazığspor ile hazırlık karşılaşması oynanırken rakip Elazığspor takımının sahaya hırslı çıkması ortamı zaman zaman gerdi.   Karşılaşmaya her iki...

Boluspor taraftarı önünde Elazığspor ile hazırlık karşılaşması oynanırken rakip Elazığspor takımının sahaya hırslı çıkması ortamı zaman zaman gerdi.

 

Karşılaşmaya her iki takımda son eksikliklerini görmek için sahaya çıkarken Elazığspor'un Boluspor karşısındaki hırslı futbolu istenmeyen olaylara neden oldu. Oyuncumuz Veli Kızılkaya'nın yüzüne aldığı sert hareketin ardından yüzünde açıklık meydana gelirken maçın diğer bölümlerinde misafir takımın oyuncularının sert hareketleri ardından birde oyuncularımızın üzerlerine yürümeleri maçı tamamen çığırından çıkardı.

 

Sahaya rakip takım kenar yönetimi girerken olaylarında fitilleyicisi oldu. Teknik direktör Cihat Arslan da sahaya girerek oyuncularını korurken sert bir dille Elazığspor takımını eleştirdi. Saha kenarından Osman Özköylü'ye sadece bir hazırlık karşılaşması oynadıklarını neden bu kadar gergin olduklarını sert bir dille dile getirdi.

 

Elazığlılar Derneği de Maçtaydı

 

Geçtiğimiz yıllarda Bolu da kurulan Elazığlılar Derneği maça gelerek takımları ile hasret giderdiler. Yılardır Bolu da yaşayan Elazığlılar Derneği takımlarının Bank Asya birinci ligine çıkmasından dolayı çok memnun olduklarını belirtirlerken 'En son takımımızı yine Bolu da izlemiştik. O zamanlar kötü durumda olan takımımız bir alt lige  düşerek bizi üzmüştü ama en kısa zamanda Bank Asya birinci ligine geri döndü. Bugünde bir hazırlık maçında Elazığspor ile hasret giderdik' dediler.

  

 

Muzaffer Çetinkaya Unutulmadı

 

Geçtiğimiz gün aramızdan ayrılan Boluspor eski genel kaptanlarından Muzaffer Çetinkaya Elazığspor maçı oynanmadan anısına saygı duruşu yapıladı.

 

Maça İlgi Büyüktü

 

Boluspor da liglerin ertelenmesinin ardından hazırlık maçları tüm hızıyla devam ederken Kırmızı beyazlı taraftarlarda maçlara gelerek takımlarını yakından takip ediyorlar.Kapalı tribünün tamamen doldururlarken bir an önce lig başlasın da heyecanlı maçlar izleyelim mesajlarını da iletmeden geçemiyorlar. 

 

 

 

2770 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.057502031326294