Osmanlı’nın Mafya Menajeri

25 Kasım 2014

Osmanlıspor futbol takım menajeri mafyalığa soyundu. Kırmızı beyazlı ekibimiz son dakikalarda kalesinde gördüğü gol sonrası sahadan 2-1 mağlup ayrılırken menajer Ender Yurtgüven hem maçın son dakikalarında kazandıkları gölün ardından yaptığı hareketler ve küfürler tribünleri galeyana getirdi. Maç sonunda adeta herkesi tehdit ederken bu gücü nerden aldığı da kafalarda soru işareti yarattı.

Osmanlıspor da görev yapmasıyla birlikte  bazı güçleri arkasına alarak adeta sahada ben mafyayım mesajı veren başkent temsilcisi  menajeri  Ender Yurtgüven maçta attıkları 2’inci gol sonrası hem kapalı tribüne küfür etti hem de maç sonunda saha içinde tehditler savurdu. Saha içinde oyuncularımızı bezdirmeye çalıştığı görünen   Ender Yurtgüven  bu hakkı da kimden aldığı adeta merak konusu oldu. Osmanlıspor kurucusu Ahmet Gökcek’in araya girmesini bile dinlemeyen  Ender Yurtgüven hareketleri ile tepki aldı. Saha içinde özel korumalarla hareket eden  Ender Yurtgüven olayların büyümesi için ne gerekiyorsa yapmaya çalıştı. Kenan Şahin ile Osman Özköylü konuşurken araya girip futbolcumuz Kenan’ı ağır sözlerle tehdit ederken Osmanlıspor futbol takım menajeri Ender Yurtgüven  futbolcuları Ahmet Şahin araya girmesi ile uzaklaştırırken  Ender Yurtgüven  Ahmet Gökcek’in yanında yürüyerek küfürler edip soyunma odasına gitti.

Savaş Abak’ı Çıldırttı

Osmanlıspor kulüp menajeri Ender Yurtgüven kapalı tribünlere dönerek ağza alınmayacak küfürler savurması sonrası tepkisiz kalamayan Boluspor kulüp başkanı Savaş Abak ve Boluspor’lu yöneticiler tepki gösterdi. Tepkilere kulak asmayan kulüp menajeri Yurtgüven küfürler savurmaya devam etti. Tribünlerde yer alan taraftarlar maçın gözlemcilerine “ Saha içinde küfür edenlere ceza yok mu” şeklinde sözlerle tepki gösterdi.

Osmanlı’nın Mafya Menajeri
Osmanlı’nın Mafya Menajeri
Osmanlı’nın Mafya Menajeri
Osmanlı’nın Mafya Menajeri
Osmanlı’nın Mafya Menajeri
Osmanlı’nın Mafya Menajeri
Osmanlı’nın Mafya Menajeri
Osmanlı’nın Mafya Menajeri
Osmanlı’nın Mafya Menajeri

5950 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.16298794746399