Oynamadan Avantaj Kazandık

1 Şubat 2011

Haftanın ilk çalışmasını yapan Boluspor da Teknik direktör Levent Eriş antrenman öncesi gazetecilere açıklamalarda bulundu.  Tüm takımların Kaybetmesi Olanaksız  Boluspor açısından %70'e...

Haftanın ilk çalışmasını yapan Boluspor da Teknik direktör Levent Eriş antrenman öncesi gazetecilere açıklamalarda bulundu. 

Tüm takımların Kaybetmesi Olanaksız
 

Boluspor açısından %70'e varan bir oranda şanslı bir hafta geçirdik. Tabiî ki tüm takımların kaybetmesi olanaksız olduğuna göre Boluspor'un bay olduğu bir haftada bizim adımıza önemli sonuçlar ortaya çıktı. 

 Zorlu Bir Hafta Bizi Bekliyor


Bu arada eksik ve performansı yeterli olmayan arkadaşlarımızı kazanarak geçirdiğimizi düşünüyorum. Aynı zamanda tempomuzu hiç düşürmedik ve yüksek tuttuk. Bu hafta sonu ise Adanaspor ile karşılaşacağız. Maalesef Adanaspor son maçında sahasında yenilerek yaralı bir rakip durumuna düştü. O yüzden zor bir hafta sonu bizi bekliyor. Biz bu saatten sonra aslında zoru kolayı düşünmek istemiyoruz.  Hedefe gitmek istiyoruz. Hedefe giderken de bu tür engellerle tabiî ki karşılaşacağız. Burada eksiğimiz var, şurada yanlışımız var demek gibi bir lüksümüz yok. Bütün maçlarımızı kazanmak için konsantrasyonumuzu tam bir hale dönüştürdük. Oyuncularımızın temposundan birlik beraberliğinden coşkusundan en ufak bir sıkıntımız yok. Allahın izni ile bu hafta sonu da Adanaspor maçını kazanarak yolumuza devam edeceğiz.

Şampiyon 60 puanı Görmeyecek

 

Bu lig belki de 60 puanı bile göremeyecek.  Puan makası biraz daha daraldı. Lig öncesi 64 puan şampiyonluk için yeterliydi. Yukarıdaki takımların puan kaybetmesi ile birlikte bu hedefin zor olduğu görülüyor. Ligimizde zor günler geçiren Diyarbakırspor dışında tüm takımların ara transferle birlikte takviye yapmayı hedefliyorlar.   Bu anlamda aşağıdaki takımlarda Güngören Belediyespor olsun, Kartalspor olsun iyice güçlendiler. Bu yüzden aşağıda da çok büyük bir yarış olacağına kesin gözü ile bakılıyor ve yukarıdaki takımların yarışı koparıp sürüklemesi çok kolay olmayacak. 1 puanın bile çok önemli olduğu bir ligde, hedefimiz ilk iki olduğuna göre içerideki tüm maçlarımızı kazanmak zorundayız.

 

1731 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.1087338924408