Oynamayan Oyuncu Mutsuz Olur

26 Kasım 2012

Boluspor'un tecrübeli oyuncu Ali Güzaldal karşılaşma sonrası yaptığı açıklamada,'Boluspor'u iyi günler bekliyor. İyi bir kadromuz var. Oynamayan oyuncu mutsuz...

Boluspor'un tecrübeli oyuncu Ali Güzaldal karşılaşma sonrası yaptığı açıklamada,'Boluspor'u iyi günler bekliyor. İyi bir kadromuz var. Oynamayan oyuncu mutsuz olur. Çok çalışan formayı kapar' diyerek kendisinin de bu yarışta olduğunu ifade etti.

Ali Güzeldal karşılaşma sonrası yaptığı açıklamada, 'Bugün gol atmak değil önemli olan galibiyetti. Kimin gol attığı hiç önemli değildi. Biz maçtan öncede konuştuk bu maçı alacağız dedik. Herkesin niyeti oydu kötü bir gidişat vardı. Serhat hoca ayrıldı. Osman hoca takımı çıkardı ve elinden geleni yaptı. İyi bir iletişim sağladı. Takım olarak hepimiz inandık. Bu maçı kötüde oynasak kazanmak zorundaydık. Amacımız alt sıralardan kopmak. Bizim alt taraflarla işimiz yok. Bu takım üstlere oynayabilecek kaliteye sahiptir. Üç puanı aldık. Önümüzde Ankaragücü maçı var onu kazanmak istiyoruz. Ankaragücü maçını galibiyetle bitirirsek bir serinin devamı olur. Galibiyet için mücadele edeceğiz'' dedi.

'Taraftarlar bir maça çok büyük etki yapabiliyorlar''

Taraftarın maça çok büyük etkisi olduğunu belirten Güzeldal, 'Taraftarlar bir maça çok büyük etki yapabiliyorlar. Bugün baktık Urfa takımı 2-0 geriye düştü. On kişi kalan bir takım durumundaydı. Taraftarlar takımlarına iyi bir etki yaparak destek oldular. O andan itibaren maçın seyri değişti. 2-1 oldu. Birileri kötü oynayabilir futbolcu her maçı iyi oynayacak diye bir şey yoktur. Bir arkadaşımız topu kaybetti diye farklı seslerle onun moralini bozmaya gerek yoktur. Bizim taraftarımızda Boluspor'un iyiliği için bunları yapıyor olabilir. Ama bizde Süper lige çıkmak istiyoruz. Başarılı olmak istiyoruz. Sıkıntılı süreçler yaşadık. Kötü oynamıyoruz her geçen haftada iyi olacağız. Çok gol kaçırdık ama nasip böyleymiş. Bu haftaya bu hafta iyi oyun üç gole üç puan güzel oldu'' dedi.

'Oynaya oynaya kendimi bulacağım''

Oynaya oynaya eski performansını yakalayacağını belirten tecrübeli futbolcu, 'Ben oynaya oynaya kendimi bulacağım. Ben kendimi biliyorum bu takıma yararlı kim oluyorsa o oynayacaktır. Boluspor'un başarısı önemli. Kim iyi ise o oynasın benim mevkiimde Cafer kardeşim var. Cihan var. İkisi de çok önemli oyuncular yetenekliler. Ben kötü oynadığımda Cafer olacak, Cafer kötü oynayınca ben olacağım. Cihan olacaktır. Herkesin  çok çalışması lazım. Geniş bir kadromuz var, ilaaki bazıları mutsuz olacaktır. Sonuçta oynamayan oyuncu mutsuz olur'' ifadelerini kullandı.

2504 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.04115891456604