Ramazan Sal ''Kavga bahane..''

30 Kasım 2012

Boluspor'un eski futbolcularından ve Şanlıurfaspor'da kadro dışı bırakılan Ramazan Sal, konuyla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.. Şanlıurfaspor Kulübü Yönetim kurulu, 1461 Trabzon...

Boluspor'un eski futbolcularından ve Şanlıurfaspor'da kadro dışı bırakılan Ramazan Sal, konuyla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu..

Şanlıurfaspor Kulübü Yönetim kurulu, 1461 Trabzon ile oynanan kupa maçının devre arasında yaşanan olaylar nedeniyle Ramazan Sal'ı kadro dışı bıraktıklarını duyurmuştu.  Geçmiş olduğumuz sezonlarda Boluspor formasını giyen Ramazan Sal kadro dışı bırakılmasının ardından çarpıcı açıklamalarda bulundu.

"KULÜPTEN ALACAKLARIM VAR"

Devre arasında yaşanan olay ile ilgili konuşan Ramazan Sal, "Serdar Özkan ile soyunma odasında koridorda geçen diyaloğumuz kavga değil, normal bir tartışmaydı. Benim Şanlıurfaspor Kulübü'nden geçen sene bu sene dahil olmak üzere toplam 430 bin lira alacağım var. Ben yaklaşık 10 gün önce bu yüzden Türkiye Futbol Federasyonu'na bir yazı vermiştim, alacaklarımı tahsil etmek için. Beni bu yüzden kadro dışı bıraktılar. Yani kavga ve hakarete varan vs. şeyler sadece ortaya atılan bir bahane. İstanbul'a gidip, Salı günü ise Urfa'ya dönüp alt yapıda idmanlara çıkacağım" dedi.

Altyapıda idmanlara çıkmanın kendisini etkilemeyeceğini söyleyen Sal; "Ben prensipleri olan bir insanım. Şu anda görüşmede olduğum Süper Lig takımları var. Çok şükür beni bilen biliyor ve çok iyi tanıyorlar. Urfa halkı da beni benimsemiş durumda. Çünkü Şanlıurfaspor'da oynayan iyi bir futbolcuyum. Ben de Urfa halkını çok seviyorum. Onlar bu durumu nasıl karşılayacaklar bilmiyorum. Ben Şanlıurfa'da güçlü oyunculardan biriyim. Urfa halkı ile de hiç bir sorunum yok aksine karşılıklı sevgi var aramızda. Ama artık Urfa halkı tüm gerçeklerinin bilmesini gerektiğini düşünüyorum ve önümüzdeki günlerde bu konu ile ilgili bir basın toplantısı düzenleyeceğim" diyerek sözlerini bitirdi.


Kaynak : Ajansspor


15196 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.04864501953125