Reha Erginer resmen imzaladı

18 Haziran 2014

Geçtiğimiz hafta Antalya’da UEFA Pro Lisans Kursunda Boluspor ile anlaşan Teknik Direktör Reha Erginer dün düzenlenen törenle Boluspor ile 1 yıllık sözleşme imzaladı

Uzun görüşmeler sonrası Boluspor’la prensipte anlaşma sağlayan Teknik Direktör Reha Kemal Erginer, Boluspor tesislerinde düzenlenen imza töreniyle kendisini 1 yıllık Boluspor’lu yapan imzayı attı. Boluspor Tesisleri’nde düzenlenen imza töreninde Boluspor Kulüp Başkanı Savaş Abak, yönetim kurulu üyeleri ve basın mensupları hazır bulundu.

BOLUSPOR’U DAHA İYİ NOKTALARA…

İmza törende konuşan Boluspor Kulüp Başkanı Savaş Abak, Erginer ile yaklaşık 1 yıldır görüşme halinde olduklarını söyledi. Abak sözlerine şöyle devam etti “Sizlerinde bildiği gibi Boluspor kulübünün ve camiasının hayalleri ve hedefleri var. Bizde yalan yok. Reha Hocamla ben yaklaşık 1 yıldır görüşüyorduk. Nasip bugüneymiş. Reha hocamızın da hayalleri ve hedefleri var. Ortak hedeflerle birleşip, Boluspor’u daha iyi noktalara getirme gayretindeyiz. İnşallah Boluspor kulübüne, Boluspor camiasına ve hocamıza bu birlik ve beraberlik hayırlı işler getirir. Her zaman başarıları devam eder. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.

İSTENİLEN BİR CAMİAYA GELİYORUM

Çiçeği burnunda Boluspor’un yeni teknik direktörü Reha Erginer ise kırmızı-beyazlı kulübe geldiği için mutlu olduğunu ve geçtiğimiz yıl yaşanan sıkıntıların bu yıl yaşanmayacağını belirtti. Erginer “Başkanımızda söyledi. Daha önce birkaç kez görüşmemiz olmuştu. Nasip bugüneymiş. Öncelikle burada olmaktan çok mutluyum. İstenilen bir camiaya geliyorum ve isteyerek geliyorum. Ortak hedeflerde buluştuğumuz, ortak şeyleri telaffuz ettiğimiz bir noktadayız. O yüzden bu sezonunda geçen sezon yaşadığı sıkıntıları yaşamadan çok iyi bir şekilde geçireceğimizi, ayrıca sportif anlamda değil, onun dışında da kulübe katkılar yapacağımızı düşünüyorum. Bana, yönetim kurulumuza, Boluspor taraftarına ve Boluspor camiasına hayırlı olsun diyorum” diye konuştu.

Ayrıca Boluspor Teknik Direktörü Reha Kemal Erginer, 5 yardımcı hoca ile çalışacağını da belirtti.

Reha Erginer resmen imzaladı
Reha Erginer resmen imzaladı
Reha Erginer resmen imzaladı
Reha Erginer resmen imzaladı
Reha Erginer resmen imzaladı
Reha Erginer resmen imzaladı
Reha Erginer resmen imzaladı
Reha Erginer resmen imzaladı

2703 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.10814118385315