Sakarya da Kimler Sahada Olacak

24 Ocak 2012

Bu hafta deplasmanda zorlu Sakaryaspor karşılaşması oynayacak olan Boluspor da kimler sahada olacak.    Boluspor'un tecrübeli futbolcusu Erman Ergin, ağır gribal enfeksiyon geçirince hastaneye...

Bu hafta deplasmanda zorlu Sakaryaspor karşılaşması oynayacak olan Boluspor da kimler sahada olacak. 

 

Boluspor'un tecrübeli futbolcusu Erman Ergin, ağır gribal enfeksiyon geçirince hastaneye kaldırıldı. Tecrübeli futbolcunun özel bir hastanede tedavi altına alındığı belirtildi.

 

Genç futbolculardan sağ kanat oyuncusu Onur Türk ve Alp Ergin'de geçirdiği rahatsızlık sonrası tesislerde dinlenirken, bu futbolcular idmanda yer almadı.

 

"Omar Sakarya Kadrosun da Olacak "

Kırmızı beyazlı ekibe devre arası kampında katıldıktan sonra sadece Gençlerbirliği ile oynanan kupa maçında görev alabilen Omar, Güngörenspor ve Giresunspor maçlarında riske edilmemişti. Bu oyuncunun durumunun iyi olduğu Sakaryaspor maçında 18 kişilik kadroda yer alabileceği ifade edildi.

 

"Kenan Sakarya da Oynayacak "

Takıma önceki gün katılarak dün ilk idmanına çıkan Kenan Özer'in ise eski takımı Antalyaspor'dan hazır geldiği için  Sakaryaspor maçında oynaması düşünülürken tecrübeli oyuncu her an bir durum olmazsa zorlu deplasmanda forma giymesi bekleniyor. İlk çalışmasına bugün çıkarak takım arkadaşları ile tanışan Kenan Özer arkadaşları ile çabuk kaynaştı.

Antalya'nın sıcak bir iklimi olmasından dolayı Bolu ya gelir gelmez soğuk havadan etkilenen Kenan ilk çalışmasına üşümemek için kafasına bere taktı. Oynanan çift kale maçta haraketliliği ile dikkatlerden kaçmazken zorlu Sakaryaspor maçında Teknik Direktör Özcan Kızıltan görev verirse kırmızı beyazlı ekibin hücum gücünü artıracağa benziyor.

 

Sakaryaspor karşılaşması için Cuma gününe kadar Bolu'da çalışacak olan ekibimizde diğer  iki oyuncunun son durumları da hafta içi belli olacak. Alp Ergin,Onur Türk'ün  Sakaryaspor maçında oynamaları  için  teknik heyet son kararını verecek.

 

 

2216 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.43179106712341