ŞAMPİYONLAR YOLA ÇIKTI

21 Şubat 2013

AİBÜ Highway Outlet Bayan Hokey Takımı, 22-24 Şubat tarihleri arasında Portekiz'de düzenlenecek Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası'na (Indoor Club Championships-Women)  katılmak...

AİBÜ Highway Outlet Bayan Hokey Takımı, 22-24 Şubat tarihleri arasında Portekiz'de düzenlenecek Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası'na (Indoor Club Championships-Women)  katılmak üzere yola çıktı. AİBÜ Highway Outlet Bayan Hokey Takımı, Portekiz'de 7 ülkenin katıldığı turnuvadan iyi sonuçlarla dönmek istiyor.

Portekiz'de düzenlenecek olan Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası maçlarına Bolu'da Highway Otel'de hazırlanan ve liglerini 3. Sırada tamamlayan AİBÜ Highway Outlet Bayan Hokey Takımı Portekiz'e ümitli gitti.

Portekiz'e gitmeden önce ise Bolu Dağı AŞ Genel Müdürü Hasan Umur tarafından takıma Mengen Türk Mutfağında bir öğle yemeği verildi. Yemekte sporcuların oldukça moralli oldukları gözlenirken yemeğin ardından açıklamalarda bulunan Bolu Dağı AŞ Genel Müdürü Hasan Umur,  takıma güvendikleri ve Portekiz'den iyi sonuçlarla döneceklerine emin olduklarını kaydetti. 'Her zaman sizlere destek vermeye devam edeceğiz' diyen Umur, 'Bolumuzu ve ülkemizi orada en iyi şekilde temsil edeceğinize inanıyorum' şeklinde konuştu. 

AİBÜ Highway Outlet Bayan Hokey Takımı, sabah saatlerinde ise Portekiz'e gitmek üzere yola çıktı.

AİBÜ Highway Outlet Bayan Hokey Takımı Portekiz'deki şampiyonada, aralarında İrlanda, Portekiz, Macaristan, İsveç, Galler ve Belçika'nın olduğu 7 ülkenin takımları ile karşılaşacak. Günde 2 maç yapacak olan takım, ilk gün saat 14.00'da Royal Evere White Star HC, saat 18.00'da ise Ards Ladies HC takımları ile karşılaşacak.

AİBÜ Highway Outlet Bayan Hokey Takımı 2. gün de 2 maç yapacak. Günün ilk maçını saat 12.00'da oynayacak takım CF Belenenses, saat 16.00'da ise Howardian LHC takımı ile oynayacak. Turnuvanın 3. gününde ise yine iki maç yapacak takım saat 09.00'da Partille SC, saat 13.00'da ise Agyse takımları ile karşılaşacak.

 


1459 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.063926935195923