Şampiyonun Ödülü Açıklandı

15 Nisan 2014

Boluspor U15’in  Nike Premier Cup Türkiye Şampiyon olmasının ardından beklenen ödülde açıklandı. Yarı final karşılaşmasının kazanılmasının ardından genç oyuncuların ödüllendirileceğini...

Boluspor U15’in  Nike Premier Cup Türkiye Şampiyon olmasının ardından beklenen ödülde açıklandı. Yarı final karşılaşmasının kazanılmasının ardından genç oyuncuların ödüllendirileceğini söyleyen Amatör Şubeler AS Başkanı Süreyya Kocadağ kupa töreninin ardından kırmızı beyazlı futbolculara başarılarının ardından bin lira şampiyonluk primini yönetim kurulu olarak verileceğini söyledi.

Türkiye genelinde 1259 takımın mücadele ettiği, bu sene 12.'si düzenlenen Nike Premier Cup 15  şampiyonasından bir çok takımı geride bırakarak finalde İstanbul Damlaspor takımını penaltılarla elemesinin ardından şampiyon olup adını Avrupa ya yazdıran Boluspor U15 ilk ödül Boluspor yönetim kurulundan geldi. Yönetim kurulu adına açıklamada bulunan Amatör Şubeler Başkanı Süreyya Kocadağ şunları söyledi. “Takımımız büyük bir başarıya imza attı, küçümsenecek bir başarı değil. Boluspor tarihinde böyle bir kupa yoktu alt yapımız olarak çok mutluyuz. 1259 takımı geride bıraktık kupayı aldık. U15 takımını zor maçlar oynadı bir çok zorlu rakibi geride bıraktı. Kendilerini kutluyoruz bizleri sevindirdiler. Yılmaz Özen hocamızda bu başarının en büyük mimarı kendisini de tebrik ediyoruz. Çok özveri gösteriyor çalışmasının da ödülünü aldı. Alt yapı da atılımlar yapmak istiyoruz bu başarı inşallah diğer takımlarımızda da yakalanır, çıta alt yapıda yükseldi. İnşallah devamı diğer takımlarda da gelir.” diyen Süreyya Kocadağ  “U15 takımımızı bir kez daha kutluyorum. Oyuncularımıza yarı final maçından sonra ödülleneceklerini söylemiştim. Yönetim kurulu olarak  Başkanımız Savaş Abak‘ın da bilgisiyle tüm oyuncularımıza Bin lira ödül vereceğiz. İnşallah bu başarılarını Avusturya da devam ederler şimdiden kendilerine başarılar dilerim” dedi.

 

2801 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.13954186439514