SEPSİS İÇİN FİRENE BASTILAR

16 Eylül 2018

Dünya Sepsis Günü nedeniyle Bisikletseverler Firene Bastılar. Dünya Sepsis Günü Bisiklet Turu Etkinliği Atatürk Orman Parkından sabah saatlerinde başladı ve öğle...

Dünya Sepsis Günü nedeniyle Bisikletseverler Firene Bastılar.
Dünya Sepsis Günü Bisiklet Turu Etkinliği Atatürk Orman Parkından sabah saatlerinde başladı ve öğle saatlerinde Valilik önünde sona erdi.
Dünya Sepsis Gününde Bisikletliler Derneği Bolu Temsilciliği ileTabiatın Kalbi Bolu Bisiklet Amatörleri Derneği  Yaşamı değil Sepsis'i Frenle sloganıyla  etkinlik düzenledi.
Sepsis hastalığına dikkat çekmek ve aynı zamanda bisiklet severleri bir araya getirmek amacıyla Bisikletliler Derneği Bolu Temsilciliği ileTabiatın Kalbi Bolu Bisiklet Amatörleri Derneği tarafından düzenlenen etkinliğe çok sayıda bisikletsever katıldı.  
Bisikletliler Derneği Bolu Temsilciliği ileTabiatın Kalbi Bolu Bisiklet Amatörleri Derneği tarafından düzenlenen "Dünya Sepsis Günü etkinliği;
Atatürk Orman Parkından saat 10.00 başlayarak, Kanal yolu , Kalıcı Konutlar , Civril , Üniversite Sapağı , Doğancı Köyü, Cumhuriyet Caddesi , Siteler Camii , Karaçayır Parkı , Belediye Önü, Demokrasi Meydanından sonra  Valilik önünde yapılan açıklama ile sona erdi.
"STOP SEPSİS" yazan tişörtleri ile etkinliğe katılan bisikletseverler, Valilik önünde Sepsis hastalığına dikkat çekmek için açıklama yaptı.
"Dünyada her yıl 6 milyon kişi Sepsis nedeniyle hayatını kaybediyor.Sepsis, vücut ısısı artışı ve düşüşü,titreme,kan basıncı düşmesi,soluk alacalı cilt,uyku eğilimi,nefes darlığı ve kendini kötü hissetmek şeklinde belirti veriyor.Sepsis aşaması; enfeksiyon,vücudun kontrolsüz yanıtı ve organ fonksiyon bozukluğu şeklinde gelişiyor" denildi.
21 kilometre katedilen etkinliğe, Bisikletliler Derneği,Tabiatın Kalbi Bolu Bisiklet Amatörleri Derneği Başkanı Sabahattin Arslan ve üyeleri, vatandaşlar ile Ak Parti İl Genel Sekreteri Mustafa Nuri Gürsoy ve Belediye Meclis üyesi Haluk İnceler'de katıldı.
 

SEPSİS İÇİN FİRENE BASTILAR
SEPSİS İÇİN FİRENE BASTILAR
SEPSİS İÇİN FİRENE BASTILAR
SEPSİS İÇİN FİRENE BASTILAR

52062 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.069525003433228