Şeytan Hazırlığı Başladı

6 Aralık 2010

Kırmızı-beyazlılar Altay karşılaşması sonrası verilen 1 günlük izinin ardından Cumartesi günü sahasında oynayacağı Mersin İdmanyurdu hazırlıklarına başladı. 1 günlük izinin...

Kırmızı-beyazlılar Altay karşılaşması sonrası verilen 1 günlük izinin ardından Cumartesi günü sahasında oynayacağı Mersin İdmanyurdu hazırlıklarına başladı. 1 günlük izinin ardından dün tesislerde toplanan kırmızı-beyazlılar Teknik Direktör Levent Eriş nezaretinde ilk antrenmanını gerçekleştirdi.

 

Kırmızı-beyazlılar cumartesi günü sahasında oynayacağı Mersin İdmanyurdu hazırlıklarını dün yaptığı yenileme çalışması ile başladı. Antrenman öncesi oyuncuları kısa bir konuşma yapan Teknik Direk Levent Eriş oyuncularına ' Ligin uzun bir maraton olduğu, yaşanan olayları bir tarafa bırakmaları gerektiğini ve bu uzun maraton sonunda ipi göğüsleyebilecek güçte olduklarını söylediği' öğrenildi. Teknik Direktör Levent Eriş'in konuşmasının ardından düz koşu ile antrenmana başlayan kırmızı-beyazlılar yenileme çalışması yaptı. Yaklaşık 1 saat süren antrenmanda kırmızı-beyazlı oyuncuların morallerinin bozuk olduğu gözlendi. Yenileme çalışmasının ardından kırmızı-beyazlılar antrenman'ın son bölümünde serbest düz koşu yaparak antrenmanı tamamladı.  

Hafif sakatlıkları bulunan ve sakatlıktan yeni çıkan Ferhat Odabaşı, Ömer Ateş ve Ferdi Başoda takımdan ayrı düz koşu yaptı.  

 

 

ÖZGÜR'E YENİ İMAJ

 

Boluspor'un tecrübeli savunma oyuncusu Özgür Bayer'in yeni imajı  Mersin maçı hazırlıklarına dün başlayan Boluspor'da günü en ilginç konusu oldu. 

Tecrübeli krampon yıllardır uzun saçları ile sahalarda yer alırken, Mersin İdmanyurdu maçı öncesi yapılan ilk antrenmanda kestirdiği kısa saçları ile dikkat çekti.
Özgür Bayer sezon'un başından bu yana istikrarlı isimlerin başında gelirken, tecrübeli futbolcu son oynanan Altay maçında Levent hoca tarafından yedek soyundurulmuştu.
Dün yapılan antrenmanı izleyen bazı taraftarlar ve yöneticiler Özgür'ü ilk gördüklerinde acab yeni transfer mi diyerek bir süre tecrübeli futbolcuyu tanıyamadılar.
Ne diyelim, Özgür'ün kısa saçları umarız Boluspor'a ve kendisine şans getirir.

 

 

'İNŞALLAH BU SON OLUR'

 

Sezon başında bileğinin çatlamasıyla takımdan uzun süre uzak kalan ve ligin 9.haftasında Erciyesspor deplasmanında kaleye geçmesi beklenilen ve maç gününden 1 gün önce ter idmanında sakatlanan ve 6 haftadır takımdan ayrı kalan kaleci Ferhat Odabaşı düz koşulara başladı.

Geldiği günden bu yana sakatlıklarla boğuşan tecrübeli file bekçisi Ferhat Odabaşı 6 hafta sonra düz koşulara başladı. Erciyes maçı öncesi Kayseri'de ter idmanında sakatlanan ve takımdan uzun süre uzak kalarak tedavi gören Ferhat Odabaşı dün takımdan ayrı düz koşu yaptı. Takım arkadaşlarından uzun süre uzak kalan Odabaşı ' Sakatlığım geçti. İlk zamanlar ayağımın üzerine basamıyordum. Bu sezon Boluspor'a şampiyonluk yaşamak için gelmiştim ama bir türlü sakatlıklarla boğuşmaktan takımdan uzun süre ayrı kaldım. Takım arkadaşlarımı çok özledim. İnşallah bu son sakatlığım olur ve takımımdan bir daha uzun süre uzak kalmam. En kısa sürede takım ile çalışmalara başlayacağım' dedi. 

 

 

Şeytan Hazırlığı Başladı
Şeytan Hazırlığı Başladı
Şeytan Hazırlığı Başladı

3293 kez okundu.

1 yorum yapılmış
  • Remzi KIRICI
    6 Aralık 2010 • 17:18
    BOLUSPORumuz için bütün enerjimizi, gücümüzü, düşüncelerimizi bu hafta oynanacak Mersin İ.Y maçına yoğunlaştıralım. Altay maçındaki olaylarla yöneticilerimiz ilgilensin. Teknik heyetimiz Altay maçını futbolcularına unutturmaları ve kendi sahamızdaki maça pazartesi gününden itibaren en iyi şekilde hazırlanmaları, Mersin İ.Y. nun yaptığı maçları defalarca futbolcularımıza izleterek bu maça yoğunlaştırmaları gerekmektedir. Kaybedilen hiç birşey yok. Son iki maçı aldığımızda üsteki takımlarla puan farkımız açılmayacak ve 2nci devre bu farkı kapatacağımıza eminim. Takım üzerine yani futbolculara teknik heyetin olsun, seyircilerimizin olsun çok büyük baskıları var. Bu baskılar futbolcularımıza kendi futbollarını oynamaya, teknik becelerini ortaya çıkarmalarına engel oluyor. Lütfen takım üzerindeki bu baskıyı kaldıralım.

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.06757378578186