Şimşekler şut bombardımanı yapacak

21 Ocak 2011

Boluspor yarın sahasında oynayacağı Giresunspor hazırlıklarını dün yaptığı şut çalışmayla devam etti. Ekibimiz bugün yapacağı ter antrenmanının ardından maç saatini...

Boluspor yarın sahasında oynayacağı Giresunspor hazırlıklarını dün yaptığı şut çalışmayla devam etti. Ekibimiz bugün yapacağı ter antrenmanının ardından maç saatini beklemeye başlayacak.   

 

İkinci devrenin ilk karşılaşmasını yarın sahasında Giresunspor 'la oynayacak olan kırmızı-beyazlılar işi sıkıtı tutarak rakibini mağlup etmenin planlarını yapıyor. Boluspor  tesislerinde teknik direktör Levent Eriş nezaretinde gerçekleştirilen antrenmanda kırmızı-beyazlılar şut  ağırlıklı çalışma yaptı. Neşeli geçen antrenmanda oyuncuların moralli olmaları ise gözlerden kaçmadı. Şut çalışmasında zaman zaman bir birleri ile yarışan oyuncularımız iddaya girerek konsantre oldular.  

 

Yaklaşık 1.5  saat süren antrenmanda kırmızı-beyazlılar Teknik Direktör Levent Eriş nezaretinde pas çalışması, şut çalışması ve yan top çalışması yaptı. Antrenman'a düz koşuyla başlayan kırmızı-beyazlılar açma germe hareketlerinden sonra pas çalışması yaptı. Kırmızı-beyazlılar antrenman'ın son bölümünde ise iki gurup halinde şut çalışması ve yan top çalışması yaparken şut çalışmasında ve yan top çalışmasında kalecilere zor anlar yaşatan Yaser, Alp, Erdem ve Burak Caner  teknik direktör Levent Eriş'ten bol bol aferin aldılar.

 

Cadde 14 Tatlı İkram Etti

 

Antrenman sonrası Cadde14 taraftar gurubu oyunculara tatlı ikramında bulunurlarken kaptan Burak ve teknik direktör Levent Eriş cadde 14 üyelerine teşekkür ettiler. Cadde 14 taraftar gurubunun bazı üyeleri kırmızı beyazlı oyunculara güvendiklerini ve lig sonunda mutlu sona ulaşacaklarını söylediler. Hafta sonu oynanacak olan Giresunspor karşılaşmasında Boluspor' lu oyuncuların yanında olacaklarını ve zorlu müsabakada başarılar dilediler.    

 

 

Şimşekler şut bombardımanı yapacak
Şimşekler şut bombardımanı yapacak
Şimşekler şut bombardımanı yapacak
Şimşekler şut bombardımanı yapacak

1996 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.15671491622925