Sizin Göremediğinizi Bakın Kimler Gördü!

17 Şubat 2014

Boluspor son yılların en kötü sezonunu yaşarken kentte durumumuz ne olacak konusu konuşulurken besim Durmuş’u takımın başına getirenlerin göremediğini Kayseri...

Boluspor son yılların en kötü sezonunu yaşarken kentte durumumuz ne olacak konusu konuşulurken besim Durmuş’u takımın başına getirenlerin göremediğini Kayseri Erciyes Üniversitesi öğrencileri gördü.

Kayseri Erciyes Üniversitesi yayın organı KAMPÜS TV’de her Çarşamba yayınlanan Kale Arkası programında Besim Durmuş’un geleceği haftalar öncesi program yorumcuları tarafından söylendi. Kale Arkası program yorumcusu Cengizhan Sevindik Boluspor ile ilgili yorum yapma kısmına geldiğinde “ Maçı 90 dakika izledim fakat pişman oldum. Zorla izledim maç bitsin de kapatayım içeri gideyim diye. İki takımda futbol oynamadı ortada geçen bir maçtı. Futbol adına hiç bir şey yapmayan iki takım. Zaten Besim Durmuş geldi Boluspor’un başına , bekleneni veremedi Boluspor. Bu Boluspor ilerleyen haftalarda çok zorluk çekecektir.  Play Off ile küme düşmemem arasında bitireceğini düşünüyorum. Boluspor’un Besim Durmuş ile bir şeyler yapacağına inanmıyorum. Besim hoca ilk 5 hafta Maraş’ı çalıştırdı ve 5 mağlubiyet aldı istifa etti, daha doğrusu gönderildi. Şimdi Boluspor başkanı Mehmet İnceayan Besim Durmuş ile anlaştıklarını söyledi. Ben anlamadım Besim hocada ne buldular transfer ettiler. İlerleyen haftalarda göreceğiz ben Besim hocaya fazla şans vermiyorum. Boluspor bu sezon Besim hoca ile ligi bitiremeyecek ben onu söylüyorum.” Sözleri sonrası ne kadar haklı olduğunu ve ta Kayseri’den gelecek görünürken bizlerin görmemesi içler acısı…..

Programın bir diğer yorumcusu ise Besim Durmuş içinde “ Bu Besim hocanın tadından yenmiyor da mı alıyor anlamış değilim.” derken paylaştığımız videonun özellikle  1:07:00 ile 1:12:00 arasını çok dikkat etmenizi ve mutlaka izleminizi rica ederiz. Belki bu genç beyinlerin ve geleceğin yorumcularının gözlemleri birilerine ders olur.

                              

 

2721 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.16947102546692