ŞOK ŞOK ŞOK !

21 Şubat 2012

Omar Şoku " Omar Wade 3 Hafta Yok! " Boluspor kulüp başkanı Necip Çarıkçı Salı akşamı Köroğlu Tv'de yayınlanan Serbest Vuruş programında Boluspor'un...

Omar Şoku " Omar Wade 3 Hafta Yok! "

Boluspor kulüp başkanı Necip Çarıkçı Salı akşamı Köroğlu Tv'de yayınlanan Serbest Vuruş programında Boluspor'un yabancı forvet oyuncusu Omar Wade'nin Adanaspor maçında sakatlandığının nüksettiğini ve çekilen MR'ı sonrasında adalesinde iki buçuk santim yırtık çıktığı söyledi. Başkan Çarıkçı Omar Wade'nin 3 hafta sahalardan uzak kalacağını belirtti.

Boluspor kulübü başkanı Necip Çarıkçı yayında çarpıcı açıklamalar yaparken taraftarlar tarafından gelen sorulara açıkla cevap verdi.

Yönetici olmayan arkadaşlarımızdan yararlanıyoruz

Başkan Necip Çarıkçı fısıltı gazetesinde çok konuşulan kura çekimine Boluspor'lu yöneticinin yerine eski bir Boluspor'lu yöneticinin gitmesi olayına da açıklı getirdi. Çarıkçı sorulan soru üzerine " Boluspor'a hizmet etmek sadece yönetici olmak ile olmuyor. Biz her alanda eski yöneticilerimizden de yararlanırız. Kura çekimi öncesi toplantıda arkadaşlarıma sordum ve kimse katılmak istemediğini belirti. Bizde İstanbul'da Ali Aydoğanlı arkadaşımızdan rica ettik onunda işi çıkınca yerine Recep arkadaşımız gitti. Bunda büyütülecek bir konu yok. Biz Osman Kayışoğlu , Nedret Yıldız , Recep Aydoğanlı olsun tüm arkadaşlarımızın desteklerini de alıyoruz."dedi.

Kim hesap soruyorsa Mayıs ayında cevabını alacak

Başkan çarıkçı kendisi , transferler ve maddi sıkıntılar ile ödemeler başta olmak üzere bir çok konuda kim hesap soruyorsa sezon sonu cevabını alacak yorumunu yaptı. Başkan "Transfere ödenen paralar konuşuluyor. Biz ne yönde harcama yaptığımızı biliyoruz. Bizi bazı takımlar ile karıştırıyorlar. Bolu'nun çok ünlü sanayicisi yada zengini ne yazık ki yok. Biz geçmiş dönemden kalan borçları temizleme çalışırken aynı zamanda kulübü ayakta tutmaya çalışıyoruz. Rize olsun Giresun olsun yada Elazığ olsun zengini çok ve sıkıntılardan çabuk çıkabilir. Ama bizde bir İzzet Baysal vardı vakfımızda sağlık ve eğiti yönünde destekleri var. Bir Rizespor İstanbul'da gece yapsa 5 Trilyon para topluyor. Ama bizde öyle değil. Biz esnafımızın desteği ile sadece 2 Trilyon reklam geliri alabildik. Herkes Necip Çarıkçı süper lige çıkmak istemiyor mu yorumu yapıyor. Ben 2,5 trilyon kredi borcuna imza attım. Lige çıkarsam 10 Trilyon alırız. Bir Orduspor çıktı ben neden çıkmayayım. Benimde üzüldüğüm ve ağrıma giden olaylar oluyor. Bu söylentiler üzüyor bizi. Sezon sonu hangi futbolcu ne almış kaça gitmiş bilecek. Nereye para harcanmış kime ne vermişiz ne kadar kredi kullanılmış ve ne kadarı ödenmiş bilecek. Cihat Arslan'ın neden gittiğini taraftarımız Mayıs ayında öğrenecek.Verilmeyecek hesabımız yok" dedi.

 


2849 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.62035083770752