Son Anda Bir Puan Aldık [ 1-1 ]

17 Ocak 2016

Boluspor, PTT 1’inci ligin ikinci yarısının ilk maçında kendi sahasında Kayseri Erciyesspor karşı karşıya geldi. Kırmızı beyazlılar, zorlu karşılaşmanın ilk yarısını 0-0 berabere bitirdiği karşılaşmada Kayseri Erciyesspor ile 1-1 berabere kaldı. Kayseri Erciyesspor’un golünün Volkan atarken, Boluspor’un golünü Anco Jansen attı. Kırmızı beyazlılar aldığı bu galibiyetle puanını 24’e çıkardı. Oyunun 90+5’inci dakikasında Boluspor’dan Adem Alkaşi ikinci sarı kartın ardından kırmızı kart ile oyun dışında kaldı.

Boluspor teknik direktörü Cüneyt Karakuş Kayseri Erciyesspor karşısına, Soner Şahin, Adem Alkaşi, Luiz Henrique, Kemal Tokak, Umut Meraş, Alican, Cumali, Arif Şahin, Emre Kılınç, Anco, Özgürcan on biri ile çıktı.

Kırmızı beyazlıların yedek kulübesinde ise, Erdi, Fatih Turan, Emrullah, Emrecan, Hasan Hatipoğlu, Yusuf Emre, Tevfik Köse yer aldı.

Misafir takım Kayseri Erciyesspor ise Boluspor karşısına, Yusuf, Emre, Emre Toroman, Erçağ, Üstün, Çağrı, Bilal, Cihan, Mehmet Fırat, Sarris on biri ile çıktı.

Boluspor teknik direktörü Cüneyt Karakuş, yeni transferlerden Kemal Tokak, Cumali Bişi, Arif Şahin ve Özgürcan Özcan’ı ilk on birde değerlendirdi. Kırmızı beyazlıların yedek kulübesinde ise yine yeni transferlerden Hasan Hatipoğlu yer aldı.

Maça Kayseri Erciyesspor’un vuruşu ile başlandı. Oyunun ilk dakikalarında Boluspor, baskılı oyununu rakip takıma hissettirdi. Maçın 12’inci dakikasında Kayseri Erciyesspor gole çok yaklaştı. Ercaç, kaleci Soner ile karşı karşıya kaldı. Bu oyuncunun vuruşunu Soner kornere çeldi. Karşılaşmanın ilk 15 dakikası golsüz eşitlikle geçildi. Karşılaşmanın 27’inci dakikasında Kayseri Erciyesspor mutlak gol pozisyonundan faydalanamadı. Kemal Tokak, Kayseri Erciyesspor forvet oyuncusunun şutunu çizgi üstünden çıkardı. İlk yarıda her iki takımda orta alanı kalabalık tutup, birbirlerine pozisyon vermemeye özen gösterdi. Karşılaşmanın ilk yarısı 1 dakika uzadı. Maçın ilk yarısı 0-0- sona erdi.

İkinci yarıya Boluspor’un vuruşu ile başlandı. Her iki takımda ikinci yarıya, ilk yarıdaki kadrolarıyla başladı. Maçın 52’inci dakikasında Kayseri Erciyesspor golü buldu. Volkan Okumak, sert ve düzgün bir vuruşla topu Soner’in sağından filelerle buluşturdu. Kayseri Erciyesspor bu golle Boluspor karşısında 1-0 öne geçen taraf oldu. Boluspor teknik direktörü Cüneyt Karakuş 56’ıncı dakikada iki oyuncu değişikliği yaptı. Tevfik ve Yusuf Emre oyuna girdi, Arif ve Cumali oyundan çıktı. Oyunun ikinci yarısında Kayseri Erciyesspor topa daha çok sahip olan takım oldu. Boluspor, 65’inci dakikada gole çok yaklaştı. Alican, orta sahadan kaptığı topu Tevfik’in önüne gönderdi. Tevfik, kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda yumuşan bir vuruşla topa ağlara göndermek istedi ancak topu Yusuf ayaklarıyla çeldi. Boluspor bu dakikada mutlak bir golden oldu. Boluspor’da 72’inci dakikada Yusuf Emre sarı kart gördü. Boluspor teknik direktörü Cüneyt Karakuş son oyuncu değişikliğini 78’inci dakikada yaptı. Özgürcan oyundan çıktı, Emrullah oyuna dahil oldu. Boluspor, 86’ıncı dakikada gole çok yaklaştı. Yusuf Emre uzaktan sert vurdu, Kayseri Erciyesspor defansına ve direğe çarpan top kornere çıktı. Boluspor bu dakikalarda baskısını arttırdı. Boluspor 88’inci dakikada frikik kazandı. Topun başına geçen Anco Jansen, şık bir vuruşla topu filelere gönderdi. Boluspor bu golle maçta 1-1’lik beraberliği yakaladı. Oyunun son anlarında Boluspor, Kayseri Erciyesspor’u kendi sahasına haps etti. Oyunun sonuna 6 dakika ilave edildi. Kayseri Erciyesspor’da 90+3’üncü dakika Çağrı Yarkın gördüğü ikinci sarı kartın ardından kırmızı kartla oyundan atıldı. Boluspor’da oyunun son anlarında Adem Alkaşi ikinci sarı kartın ardından kırmızı kart ile oyun dışında kaldı. Kalan dakikalarda başka olmayınca Boluspor, Kayseri Erciyesspor ile 1-1 berabere kaldı. Kırmızı beyazlılar, aldığı bu beraberliğin ardından puanını 24’e çıkardı. 

Son Anda Bir Puan Aldık [ 1-1 ]
Son Anda Bir Puan Aldık [ 1-1 ]
Son Anda Bir Puan Aldık [ 1-1 ]
Son Anda Bir Puan Aldık [ 1-1 ]
Son Anda Bir Puan Aldık [ 1-1 ]
Son Anda Bir Puan Aldık [ 1-1 ]
Son Anda Bir Puan Aldık [ 1-1 ]
Son Anda Bir Puan Aldık [ 1-1 ]
Son Anda Bir Puan Aldık [ 1-1 ]
Son Anda Bir Puan Aldık [ 1-1 ]
Son Anda Bir Puan Aldık [ 1-1 ]

1860 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.43427991867065