Son Dakika Sendromu

28 Kasım 2010

Galibiyet için çıkılan Akhisar Belediyespor karşılaşmasında Boluspor, karşılaşmada 3-1 öne geçmesine rağmen son dakikalardaki sendromunu devam ettirerek, rakibiyle berabere kaldı....

Galibiyet için çıkılan Akhisar Belediyespor karşılaşmasında Boluspor, karşılaşmada 3-1 öne geçmesine rağmen son dakikalardaki sendromunu devam ettirerek, rakibiyle berabere kaldı. Alınan beraberlik sonrası yaşanan tatsızlıkların ardından bazı taraftarların futbolculara ve Levent Eriş'e tepkileri vardı.

 

Boluspor mutlak galibiyet için çıktığı karşılaşmanın ilk dakikalarında Akhisar Belediyespor karşısında oyuna baskılı başlayarak, rakip karşısında pozisyonlar buldu. ilk 10 dakikada 3-4 net gol pozisyonundan yararlanamayan ekibimiz 27'inci dakikada orta sahada yapılan pas hatası sonrasında kalesinde golü gördü. Golden sonra kısa süreli bir şok yaşanırken, Boluspor ilk yarının son bölümlerine doğru 45'inci dakikada Ramazan Sal'ın kafa golü ile beraberliği yakaladı.

İkinci yarıda Boluspor ilk dakikalarda oyunun tamamen hakimi olurken, gol için Akhisar kalesine yüklendi. Galibiyet golüne 61'inci dakikada kavuştu. Sol tarafta topla rakip alanın son çizgisine kadar inen Fabiano ortasını kale içine yaptı. Topun gelişene kafa ile vuran Ferhat Kiraz topu ağlara göndererek takımını öne geçirdi.(2-1) Galibiyet golünü bulan kırmızı beyazlılar sahada daha rahat hareket alanı bulurken, üçüncü gol için rakip sahaya yüklenmeye devam etti. Kırmızı beyazlı ekibimiz yarı alanda kazandıkları topu ileride bulunan Ferhat Kiraz'a gönderdiler. Topu kontrol eden Ferhat deparla rakip alana kadar girdi. Kaleci ile karşı karşıya kalarak bir çalımla topu Akhisar kalesine göndererek, maçta da iki farklı skoru bularak durumu 3-1 getirdi.

 

Kırmızı beyazlı ekibimiz gollerden sonra duraklama dakikalarına girerken, orta sahada kaybedilen toplar sonrası kalemizde gol pozisyonları görmeye başladı. 67'inci dakikada da defans ve Kaleci Atacan anlaşamamasından sonra araya giren Akhisar Belediyesporlu oyuncu Murat, Atacan'dan da sıyrılarak topu Boluspor ağlarına gönderince karşılaşmada durum 3-2 geldi. Kalesinde golü gören ekibimiz rakip kaleye çıkmak da zorlanınca Akhisar Belediyespor şişirme toplarla Boluspor kalesine geldi. Oyunun son bölümlerinde Murat Akhisar Belediyespor adına şık bir gol kaydederek maçta durumu 3-3 getirince, Boluspor'da son dakikalarda kalesinde gördüğü gol sendromu devam etti. Kırmızı beyazlı ekibimiz sahasında beraberlik alarak taraftarlarını yine üzmüş oldu.

 

 

Son Dakika Sendromu
Son Dakika Sendromu
Son Dakika Sendromu

2327 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.26605296134949