Sorun Formsuz Golcülerde

17 Mart 2016

PTT Birinci lig de son haftalarda aldığı sonuçlarla birlik de gol sıkıntısı yaşayan Boluspor ‘da golcü oyuncuların formsuz oluşu düşündürüyor. Kırmızı Beyazlılar 5 haftadır galibiyet alamazken gol bölgesinde oynayan forvet oyuncuları da kalecileri nişanlıyorlar.

Care Arıyor

Boluspor da gol sıkıntısı düşündürüyor. Son haftalarda gol atmayan  temsilcimizde Multigroup Alanyaspor maçı için alarm verildi. Suskun golcülere çare arayan Teknik heyet golcü oyuncular üzerine dururken Multigroup Alanyaspor karşısında gol atmak istiyor. Bu sezon Kırmızı Beyazlı forma ile kırı tik gollere imza atan Tevfik Köse 6 gol ile rakip fileleri havalandırırken ilk 11 inde değişmez oyuncusu oldu.

Büyük Sıkıntı Olacak

Tecrübeli oyuncu son haftalardaki alınan sonuçların ardından  performansı ile de tartışılmaya devam ediyor. Boluspor da bir diğer golcü oyuncu Anco Jansen rakip filleri 7 defa havalandıran oyunu olurken Hollandalı oyuncu hafta sonu kart cezası nedeniyle Multigroup Alanyaspor  maçında takımında yer alamazken gol sıkıntısı çeken Boluspor da zorlu maçta olmayışı büyük sıkıntı.

Gol Yükünü Onlar Çekti

Sezonun ilk yarısında gol yükünü çeken  bir diğer oyuncu Andaç Güleryüz ise ilk devrede attığı kırı tik goller ile puan ve puanlar kazandırırken rakip filelere 5 gol atmıştı. Bursaspor maçında sakatlanmasından sonra formasından uzak kalan Andaç Güleryüz sakatlığını atlatırken ligin ikinci yarısında  ilk defa geçtiğimiz hafta Trabzon da oynanan 1461 maçında son 5 dakika şans bulsa da Boluspor’un gol sıkıntısını çektiği Gaziantep BB maçında Fatih Tekke ilk 18 dışında tutmuştu.

Bu sezonun gol yükünü çeken Anco Jansen Tevfik Köse ile Andaç Güleryüz rakip filelere 18 gol gönderirken Boluspor’un en golcü oyuncuları oldular.Üst sıralara ortak olmak isteyen ve hafta sonunda deplasmanda Multigroup Alanyaspor  ile karşılaşacak olan Boluspor da tek düşünce golcü oyuncuların gol atamaması ve sonucun alınamaması.

O’da İlaç Olamadı

Devre arasında gol sıkıntısı halledilmesi için kadroya katılan Özgürcan Özcan 1 maç ilk 11 de sahaya çıkarken 106 dakika Boluspor formasını giymesine rağmen şimdiye kadar rakip filelere gol atamazken oda gol için ilaç olamadı.

Gözler Nöbetçi Golcü de

Multigroup Alanyaspor maçına önem veren Teknik Direktör Fatih Tekke bu maçtan 3 puan almak isterken çalışmalarını da galibiyet üzerine yapıyor. Mutlak galip gelmek isteyen Boluspor da Fatih Tekke ilk yarının nöbetçi golcüsüne şans verecek mi. Taraftarlarında attığı goller sonrası sevgilisi olan Andaç Güleryüz ilk devrede bir çok zorlu maçta kırı tik gollere imza atmış galibiyetin mimarlarından olmuştu.

İkinci yarıda 1461 Trabzon deplasmanında sadece 5 dakika şans alan Andaç Güleryüz alınan sonuçların ardından ve gol sıkıntısı çeken Boluspor ‘da Multigroup  Alanyaspor  maçında şans alıp almayacağı da şimdiden merak konusu oldu.

 

 

 

 

2067 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.10767197608948