Soyunma Odası Kapıları Bu Hale Geldi

5 Aralık 2010

Altay karşılaşması sonrasından saha içinde yaşanana tatsız olaylarından ardında olaylar soyunma odalarına kadar yansırken Altay başkanı Ahmet Taşpınar ve oyunculardan...

Altay karşılaşması sonrasından saha içinde yaşanana tatsız olaylarından ardında olaylar soyunma odalarına kadar yansırken Altay başkanı Ahmet Taşpınar ve oyunculardan oluşan bir gurup soyunma odalarına giderek kapıları kırarak içeriye girdi.

 

Boluspor da genel kaptan yardımcısı Metin Yaman saha içinden Masör Yılmaz'ı alarak soyunma odasına getirip kapılar içeriden kilitlenmesi sonrasında saha içinde yatıştırılan olayları soyunma odalarına kadar sıçratmak isteyip Boluspor'lu malzemecilere ve masör Yılmaz'a soyunma odasında darp ederek adeta soyunma odalarını savaş haline çeviren gözü dünmüş Altay yöneticileri ve kulüp başkanı Ahmet Taşpınar futbolculardan kaleci Cenk ,Mehmet Şen  kilitli kapıları kırdılar.  Mafya adamları gibi yöneticiler ile   oyuncular soyunma odalarında buldukları kulüp masörü Yılmaz , ile malzemecileri soyunma odasında sıkıştırarak hem darp etiler hem de tehdit ederek olayların büyümesine neden oldular. Bolusporluyuz.com olarak son ana kadar olayların içinde olduğumuzu belirtip Altay başkanı Ahmet Taşpınar'ın soyunma odalarında yaptığı açıklamalarla Türkiye'de gündem değiştirmek istediğinin bizzat yaptığı açıklamalarla görmüş durumdayız.

 

Taraftarımız Joplandı

 

Dost Altay ile kurdukları ilişkiler örnek teşkil ederken karşılaşma sonrası yaşanan olaylar sonrası  taraftarımız da joplandı. Masör Yılmaz ile Mehmet Şen arasında yaşanan olaylar sonrası sadece amaçları takımını desteklemek olan taraftarlarımız İzmir Polisi tarafında olaylar ile alakası yokken joplandı. Maç öncesi her iki taraftar birlikte dolaşırken kahvaltı yaparken ve stadyumda beraber hareket ederken Masör Yılmaz ile Mehmet Şen arasında yaşanan olayların büyümesi sonrası taraftarımızda nasibini aldı. Karşılaşma sonrası taraftarlarımız ' Boluspor kulübünde bu güne kadar böyle olay görülmedi. Görevinin ve sorumluluklarının dışına çıkarak ortamı bir anda karıştıran Yılmaz'a verilecek olan cezayı'da bizlerde merak ediyoruz. Bizler Tribünden olayları izlemeye çalışırken İzmir Polisi sert müdahale etti. Masör Yılmaz sayesinde bizde darp edildik. Yönetimin bu konuyu'da düşünmesi gerekli' şeklinde konuştular.

 

 

Soyunma Odası Kapıları Bu Hale Geldi
Soyunma Odası Kapıları Bu Hale Geldi
Soyunma Odası Kapıları Bu Hale Geldi

2750 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.07201099395752