Söz Sırası Başkan Abak'da

28 Mayıs 2014

Boluspor kulübü başkanı Savaş Abak aylar sonra basın mensuplarının karşısına çıkarken merak edilen tüm sorulara cevap verdi. Boluspor Kulübü Başkanı...

Boluspor kulübü başkanı Savaş Abak aylar sonra basın mensuplarının karşısına çıkarken merak edilen tüm sorulara cevap verdi. Boluspor Kulübü Başkanı Savaş Abak Köroğlu Televizyonunda yayınlanan serbest vuruş programına katılarak gündemi sarsacak bası açıklamalar yaparken bir çok konuya da açıklık getirdi.

Program yapımcısı Mustafa Özkan ve yorumcular İlhan Özdemir ile Mehmet Ali Atalay'ın sorularını cevaplayan Abak, Boluspor'un borcunun 7.3 milyon TL olduğunu belirtti. Ekonomik olarak bu sezon geçen sezon olduğu gibi aynı sıkıntıları yaşamayacaklarını belirten Abak 50. yılda hedefe oynayan bir takım kuracaklarını en azından ilk altıya oynayacak bir takım kurmak istediklerini belirtti.

Yılmaz hoca Boluspor için Fatih Terim'in kursuna katılmadı

Boluspor camiasının ısrarla üstünde durduğu ve takımın başında görmek istediği Yılmaz hoca ile sezon sonunda görüştüklerini belirten Savaş Abak, Yılmaz hoca ile karşılıklı konuşarak bu konuda karar birliğine vardıklarını yeni sezonda Yılmaz özen ile çalışmayacaklarını belirtti. Fethiye maçından sonra Zagrep'teki Milli takımlar teknik direktörü Fatih Terim'in yapacağı kursa katılmayarak Özen'in Boluspor için kendisine yakışanı yaptığını belirten Abak "Fatih Terim'in yardımcısı ile görüşebildim. Yılmaz hoca için son maç nedeniyle izin istedik ve o önemli kursa gönderemedik. Kendisi de son maçta takımın başında sahaya çıkararak gerekeni yaptı. Sonuç olarak Yılmaz hoca ile bu sezon devam etmeyeceğiz. Önümüzdeki hafta hocamız belli olacak" dedi.

Hoca her an belli olabilir

Hoca arayışına devam ettiklerini belirten Boluspor kulübü başkanı Savaş Abak, "Yeni teknik heyet konusunda önemli bir yol kat ettik. Çarşamba günü hocamız belli olacak. Ama isim vermem uygun değil. Yüzde 75 hocamızla anlaşacağız" dedi.

"50. Yıl Yemeği ile Camia Kenetlenecek"

Kurumsallaşma adına önemli adımlar atacaklarını belirten Abak, kalıcı gelirlerin sağlanması için çalışmalar yapacaklarını yeni sezon öncesi herkesin davetli olacağı 50. yıl yemeği vereceklerini her kesimden destek isteyeceklerini belirtti. Kendi tarzının yardım istememek olduğunu ancak verilecek olan yemekte işadamlarından destek isteyeceklerini belirten Abak, yeni sezon için mali bir tablo hazırladıklarını belirtti.

Biz yolumuza devam edeceğiz “ Kongre Yok”

Boluspor camiasının en azından mali kongre gibi beklentilere olumlu cevap vermeyen başkan Abak, Boluspor'da yönetim olarak yolumuza devam ediyoruz. Olağanüstü yada mali bir kongre düşünmüyoruz. Yeni sezona devam edeceğiz diyerek bu konuda noktayı koydu.

Adem’e söylediğim bir sözle transferi sonlandırdım. "Geleceksen gel, ben aşkımla bu kadar telefonda görüşmedim"

Devre arası yapılan transferlerin camiada hatalı olduğu söylemlerine katılmadığını aksine başarılı olduklarını değinen Abak, Adem Alkaşi transferinde telefonla 5 saat görüştüklerini transferi yapan yönetici arkadaşının "Adem geleceksen sen, ben aşkımla bu kadar telefonda görüşmedim" sözü ile o transferi bitirdiklerini söyledi.

İşten çıkarılmalarda yönetim kurulu kararı alınmıştır.

İşten çıkarılmalarla ilgili olarak Medya iletişim sorumlusu Koray Yılmazdemir'in 10 yıllık sözleşmesinin yapılmasını uygun bulmadıklarını kendisine istifa etmesi gerektiğini söylediklerini belirtti. Yönetim kararı ile işten çıkarılmaların yaşandığını belirtti.

Korukır’ın karnesine baktık

Geçtiğimiz sezonla ilgili olarakta Besim hocanın ardından bir çok hoca ile görüştüklerini ancak düşmeye oynayan bir takıma hiç bir hocanın gelmek istemediğini belirtti. Engin Korukır'ın daha önceden de düşmeye oynayan takımları kurtardığı karnesine bakarak takıma kattıklarını belirten Abak, Korukır ile de organ naklinin tutmadığını, yollarına Yılmaz hoca ile devam ettiklerini belirtti.

Kıbrıscıkspor ile görüşüyoruz. Boluspor’un yeni Pilot takımı olabilir.

Boluspor'un daha önceden basından çıkan Beşiktaş'ın pilot takım olacağı söylentileri ile bilgisinin olmadığını bir telefon yada yazı gelmediğini belirten başkan Abak, pilot takım olarak çalışmalarının olduğunu BAL ligine çıkan Kıbrıscıkspor ile görüşmelerin sürdüğünü belirtti.

2776 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.10647296905518