Spor basını ' Bizden Tam Destek'

20 Nisan 2011

İlimizin spor basını bir araya gelerek son dört haftada Boluspor'a tam destek vereceklerini açıkladılar. Akhisar Belediyespor karşılaşması öncesi Boluspor futbol...

İlimizin spor basını bir araya gelerek son dört haftada Boluspor'a tam destek vereceklerini açıkladılar. Akhisar Belediyespor karşılaşması öncesi Boluspor futbol takımına bir ziyaret gerçekleştiren spor basınımız teknik heyet ve futbolculara moral ziyareti gerçekleştirirken şampiyonluk yolunda ' Bizden Tam Destek' dediler.
 
İlimizde yayın yapan basın organlarının spor yazarları ve muhabirlerinin bulunduğu ziyarette futbolcular için yaptırılan "Hep birlikte el ele süper lige" yazılı pasta ikramında bulunurken yapılan bu ziyaretten dolayı başkan Emin Semercioğlu , teknik patron Levent Eriş ve takım kaptanımız Burak teşekkür etti.

Spor basını adına ziyaretin organizasyonunu üstlenen BGC başkanı Hakan Aydın kısa bir konuşma yaparak "Her zaman olduğu gibi yanınızdayız" dedi.

Bolu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Hakan Aydın konuşmasında 'Sezon başında şampiyonluk hedefiyle lige başladık. Bugüne kadar gerek futbolcular gerekse de teknik heyetimizi birçok konuda eleştirdik. Yeri geldi dozajını artırdık. Bazen yapıcı bazen de yıkıcı eleştiriler yapmış olabiliriz. Ancak herşey Boluspor içindi. Biz bugün buraya herşeye rağmen yanınızda olduğumuzu bir kez daha göstermek için geldik. Sizlere güvendik. Ve şampiyonluk pastasını 4 hafta önceden kesmek istedik' dedi.

Boluspor kaptanı Burak Akdiş ise takım adına kısa bir konuşma yaparak "Basın mensuplarımızla bugün aynı frekansta olmamız bizi oldukça sevindiriyor. Sezon başından bu yana verdiğiniz destek için çok teşekkür ediyoruz. Kalan 4 maçta en iyi sonuçları alıp sizleri mutlu etmek için elimizden geleni yapmak istiyoruz" dedi. 

Levent Eriş kaptanın konuşmasından sonra uzun bir değerlendirme yaptı. Eriş konuşmasında "Bu takım hepimizin takımı. Bizler şampiyonluğu en az sizler kadar istiyoruz. Her zaman istedikleriniz olmayabiliyor ve eleştiride olacaktır. Yapılan eleştirilerden dersler de çıkartıyoruz, bazı yazılardan da inanılmaz destekler görüyoruz. Bu çocuklar sizin çocuklarınız. Bu takım şampiyonluğu getirdiği taktirde bunu size getirecekler. Bizleri kırmayan destekleyen bir çok basın mensubu arkadaşımız  bizim kadar bu işi paylaşıyorlar" dedi. 


Son 4 haftaya girilirken bu bölümde verilen bu destek, bizleri son derece memnun etti diyen Eriş "Hepinizin kaleminize sağlık, ayağınıza sağlık. Şampiyonluğa oynamak böyle bir şeydir. Biz bir söz verdik, henüz lig bitmedi. Bu sözü yememiz için pes etmemiz gerekir. Ama biz pes etmedik, kaçıp gitmedik. İşin kolayına kaçmadık. Camia olarak ele ele verip şu dört haftayı en iyi şekilde tamamlayıp, düne dair hiç bir şey konuşmamak adına herşeyi geride bırakarak hedefe ulaşalım" dedi.

Semercioğlu " Organizasyon İçin Teşekkür Ederim "  
 

Spor basınımızın organizasyonundan son derece memnun olduğunu belirten başkan Emin Semercioğlu 'Bu yola baş koyduk. Hep birlikte şampiyonluk hedefiyle yola çıktık. Bugüne kadar oyuncularımla gurur duydum. Mücadelelerinden her yerde başım dik olarak bahsettim. Bugünden sonra da kendilerine destek vereceğim. Her zaman yanlarında olacağım. Hep birlikte el ele bu ipi göğüslemeye çalışacağız' ifadelerine yer verdi.  

 

Konuşmaların ardından Teknik Direktör Levent Eriş, Başkan Emin Semercioğlu ve kaptan Burak Akdiş yaş pastayı kestiler. Kaptan Burak Akdiş, Başkan Emin Semercioğlu ve BGC Başkanı Hakan Aydın'a kendi elleriyle yaş pasta yedirdi. Takım daha sonra basına kapalı olarak Akhisar Belediyespor maçı hazırlıklarına devam etti.

 

2439 kez okundu.

1 yorum yapılmış
  • halit canbaz
    21 Nisan 2011 • 10:54
    playoflar bitene kadar bolusporu temsileden herkese düşen vazife budur.hep destek tam destek?her platformda destek?özellikle medya tff bazında?

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.075051069259644