SUENO OTELDE BOLUSPOR RÜZGARI ANTALYA’DA BOLUSPOR RÜZGARI

13 Ağustos 2015

Yeni sezonun başlamasına saatler kalan Antalya’da yaşayan Boluspor taraftarları Haşim Erdoğan ve Vahit Erdoğan yeni sezon öncesi Boluspor forması giyip, 2015-2016 sezonunda kırmızı beyazlılara başarılar dilediler. Sueno Otel’de müdürlük yapan Haşim Erdoğan ile Otelin aşçısı Vahit Erdoğan adeta Boluspor aşığı. Yerli ve yabancı turistlere formalarını giyerek Boluspor’un reklamını yapan Erdoğan kardeşler adeta Boluspor’u dünyaya tanıtıyorlar.

Yıllar önce iş yaşantılarını sürdürebilmek için Antalya’ya giden ve turizm işiyle uğraşan Haşim Erdoğan ve Vahit Erdoğan adeta Boluspor ile yatıyor, Boluspor ile kalkıyorlar. Yeni sezonun heyecanını şimdiden yaşamaya başlayan Erdoğan kardeşler, kırmızı beyazlı formayı giyerek Bolu’ya selam gönderdiler. Kırmızı Beyazlı ekibe yeni sezonda başarılar dileyen Haşim Erdoğan, Boluspor’dan haber alabilmek için Bolu Gazetelerini ve spor sitelerini takip edemeden duramıyor.

 

Bolu’dan yıllar önce Antalya’ya giderek iş yaşantısına burada başlayan Haşim Erdoğan, Boluspor camiasından da yakından bilinen bir kişi. Geçtiğimiz yıllarda Boluspor’un her kamp yaptığı döneminde çalıştığı Sueno Otel’de kırmızı beyazlı ekibi misafir ederek çalıştığı otelde ağırlayan Haşim Erdoğan, kırmızı beyazlı ekibin kamp yaptığı oteli de bir dakika yalnız bırakmayıp tutkusu olduğu gönül verdiği takımın her şeyi ile yakından ilgilendiği bilinir.

 

Yeni sezon öncesi Kırmızı Beyazlı formayı giyerek Sueno Otel’de Boluspor rüzgarı estiren Erdoğan kardeşlerin Boluspor hasreti gözlerinden okunuyor.  Boluspor ile ilgili yeni sezon için görüşlerini aktaran Haşim Erdoğan, bir çok eski başkan ve yönetici ile de yakından tanışıyor.

 

Sueno Otelde yeni sezona saatler kala Boluspor formalarını giyip otelde bulunan yerli ve yabancı turistlere Bolu ve Boluspor’un reklamını yapmak için formalarla poz veren Erdoğan kardeşlerden Haşim Erdoğan şunları ifade etti:

“Boluspor’u yıllardır takip ederim. Ne kadar burada bulunsam da ne olmuş, ne olacak, ne haber çıktı diye hem gazetelerin sitelerinden hem de spor sitelerinden Bolusporumuz için bilgi alırım. Turizm işiyle uğraştığımız içinde birçok takım bizlerin çalıştığı oteller de kamp yaptığı içinde futbol ile iç içeyim. Her zaman konu futboldan açıldığı zamanda Boluspor’u savunmaktan hiç kaçmam. Takımımız buraya geldiği zaman kamp yaptığı otelde sık sık ziyaret edip antrenmanlarını maçlarını izleyerek Boluspor hasretine son vermeye çalışırım. Eski başkanlarımız Neçip Çarıkçı, Emin Semercioğlu, Abdullah Abat görev yaptığı zamanlarında devre aralarında Belek’te Otelimizde misafir ettiğimiz de olmuş, takımla yakından ilgilenmiştik. Geçen sezon bir iletişim kopukluğu oldu takımımızla bir araya gelemedik. Tabiî ki geçen devre arasında da takımla bir arada olmak isterdik.

Artık yeni sezon başlıyor yine bizim kulağımız gözümüz sitelerde. TV’lerde olacak. Boluspor’dan haber alabilmek için. İnşallah yine yeni sezonda Boluspor kalitesiyle ismiyle kendinden çok söz ettirir. Takımımıza 2015-2016 sezonunda başarılar dilerim.”

 

 

 

 

 

SUENO OTELDE BOLUSPOR RÜZGARI  ANTALYA’DA BOLUSPOR RÜZGARI
SUENO OTELDE BOLUSPOR RÜZGARI  ANTALYA’DA BOLUSPOR RÜZGARI

3569 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
1.3224620819092