Süper Kupa’da şampiyon belli oldu

20 Eylül 2023

(HABER: BURHAN YEŞİLTAŞ-FAHRİ GÜNDÜZ)- Bolu ASKF Başkanı Cemalettin Metin ile Futbol İl Temsilcisi Hasan Aksay ın öncülüğünde düzenlenen Süper Kupa’da...

(HABER: BURHAN YEŞİLTAŞ-FAHRİ GÜNDÜZ)- Bolu ASKF Başkanı Cemalettin Metin ile Futbol İl Temsilcisi Hasan Aksay'ın öncülüğünde düzenlenen Süper Kupa’da şampiyon oldu. Veteranlar Futbol Turnuvası Şampiyonu Toar Yapı ve Şampiyon Köyler Futbol Turnuvası Şampiyonu Banaz Köyü arasında oynanan Süper kupa sahibini buldu. Sezonun son turnuva finali yapılırken, bu yıl ilk defa oynanan Süper kupa finalini Toar Yapı kazandı.

Süper kupa finali ile Bolu da turnuva sezonu sona erdi. İlk olarak yapılan Veteranlar turnuvası ile Bolu futbola doyarken ardından görkemli bir şekilde yapılan Şampiyon Köyler Futbol Turnuvası Bolu’ya renk katmıştı.

Vetaranlar Futbol turnuvasını sayısız bir şekilde müzesine getiren Toar Yapı bu sezonda unvanını taçlandırırken kupayı müzesine getirmişti. Bu yıl sürpriz bir şekilde tarafsız taraflı herkesin desteğini alan Banaz köyü futbol takımı da şampiyon köyler futbol turnuvasını rakiplerini teker teker geçerek Şampiyon köyler futbol turnuvası şampiyonu olmuştu.

Togar Yapı ile Banaz Köyü arasında oynana Süper Kupa maçının başlaması ile birlikte orta saha mücadelesi öne çıktı. İlk yarısı karşılıklı ataklar ile geçen maçta takımlar birbirine üstünlük sağlayamadı. İlk yarı 0-0 berabere sonuçlandı.

İkinci yarıda son bölümlere kadar ortada bir mücadele ortaya koyuldu. Banaz Köyü mücadelesini üst seviyelere çıkarsa da rakibine oranla sahada daha tecrübeli oyuncular ile olan Toar Yapı sahneye çıkarken golcü oyuncu Erhan Yalçın kilidi açan oyuncu oldu. Yalçın, Banaz Köyü karşısında takımını 1-0 öne geçiren golü kaydetti. Golün ardından Toar Yapı Bayram Öztürk ile bir penaltıdan faydalanamadı.

Banaz Köyü geriye düşmesine rağmen beraberlik sayısı için yüklense de Toar Yapı’dan Erhan Yalçın takımı adına bir gol daha atarak skoru 2-0’a taşıdı ve Süper Kupanın sahibini belirledi.

Bu sezon Veteranlar Futbol Turnuvası Şampiyonu ile Köyler Arası Futbol Turnuvasının şampiyonunun karşılaştığı Süper kupayı Toar Yapı Veteranlar futbol turnuvasını ilk defa kazandığı gibi Süper kupayı da ilk defa müzesine götüren takım oldu.

Karşılaşma sonunda Toar Yapı’nın kupasını Milliyetçi Hareket Partisi Bolu Milletvekili İsmail Akgül ve Milliyetçi Hareket Partisi Bolu İl Başkanı İlhan Durak verdi.

 

Süper Kupa’da şampiyon belli oldu
Süper Kupa’da şampiyon belli oldu
Süper Kupa’da şampiyon belli oldu
Süper Kupa’da şampiyon belli oldu
Süper Kupa’da şampiyon belli oldu
Süper Kupa’da şampiyon belli oldu
Süper Kupa’da şampiyon belli oldu

577 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.042523145675659