TAKIM BAŞARISI VE SAVUNMA

27 Mart 2012

Korner köşesinden yine müthiş bir yorum. Bahri Kaya'nın gelmesi ile birlik de neler değişti. Son alınan 3 final niteliğindeki galibiyetin ana teması...

Korner köşesinden yine müthiş bir yorum. Bahri Kaya'nın gelmesi ile birlik de neler değişti. Son alınan 3 final niteliğindeki galibiyetin ana teması hepsi korner köşesinin içinde...

TAKIM BAŞARISI VE SAVUNMA

Hafta içi oynanan Beşiktaş maçındaki akılcı kadro doğru strateji ve alınan galibiyet kopuk parçaların toplanması açısından çok önemli bir maçtı.

Arkasından gelen Tavşanlı maçı beklide kupa maçından sonra kimle oynamak isterseniz deselerdi herkes Tavşanlı derdi. Tavşanlı bence bu lige göre oluşturulmuş bir takım değil.

Özellikle orta sahası pas yapmayı seven ama çok dirençli olmayan ön tarafta ise Abdi bu maçta oynamayan Ümit gibi oyunda kopuk kopuk oynayan ama kanada çizgiye inildiği zaman gözden kaybettiğin zaman etkili olabilecek oyuncular.

Bahri Kaya geldiği günden beri ligi'de iyi tanıdığı için ilk önce defansımızı çok iyi oluşturdu.

Cemil, Veli, Orhan, Hakan'la hem topu iyi kullanan hem de yüksek top da ki etkinliğimizi hem bizim kullandığımız serbest vuruşlardaki Veysel , Aydın'la beraber tehlikeli bir beşli oluşturuldu.

Orta sahada Alp'in haftalardır süre gelen performansı Ferhat'ın takım savunmasındaki katkısının artması Bahri hocanın hücumda 2'li oynaması cesaretimizi artırdı.

Kenan oyun ciddiyeti çok yüksek bir oyuncu onunda atacağı bir gol de Kenan verimini yükseltecektir. İki haftadır oynanan maçlara bakarak ilk golü bulan takımlar maçı kazanmak da burada artık önümüzdeki maçlarda takım savunmamızda yapmamamızı gerektiğini göstermek de.

Bahri hoca ne kadar savunma olarak iyi bir takım oluştursa da attığımız goller rakibin bireysel hatalarından olmak da o yüzden hücum varyasyonlarını daha çok önem vermemiz lazım.

Bu takım kaliteli bir takım biz burada hep bunu savunduk dediğimiz gibide çıkmaya başladı.

Takımımız Özcan Kızıltan zamanındaki kötü gidişatı almasaydı nerelerdeydik şimdi buna ben daha çok yanıyorum.

Son olarak Futbolcu arkadaşlara ve kardeşlerime

ÇOCUKLAR BUNUN DEVAMI SİZİN ELİNİZDE BAŞARIDA HERKES YANINIZDA OLUR, HERKEZ SİZİ ALKIŞLAR. BENCE SİZ YOLUNUZA DEVAM EDİN BİZDE SİZLERİ ALKIŞLAYALIM.

İyi Haftalar  

 

   


TAKIM BAŞARISI VE SAVUNMA

1867 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.050028085708618