Tam Yol İleri Hedef Erciyes

19 Ekim 2010

Sahasında Denizlispor mağlubiyetini unutan Boluspor'da Erciyesspor karşılaşması hazırlıkları başladı. Dün yapılan antrenman öncesi Levent Eriş örgencileri ile saha ortasında uzun...

Sahasında Denizlispor mağlubiyetini unutan Boluspor'da Erciyesspor karşılaşması hazırlıkları başladı. Dün yapılan antrenman öncesi Levent Eriş örgencileri ile saha ortasında uzun bir konuşma yaptı . 

Deplasmanda  Cumartesi günü Kayseri  Erciyesspor'la zorlu bir karşılaşma oynayacak olan ekibimiz hazırlıklarına devam ediyor. Denizlispor karşısında alınana mağlubiyeti unutan ekibimiz dün yapılan antrenman öncesi kırmızı beyazlı oyuncularla saha ortasında uzun bir toplantı yaptı. Denizlispor karşılaşmasında yapılan hatalara değinildiği bilgisi verilirken kırmızı beyazlı ekibimiz taktik antrenmanıyla günü tamamladı.

 

Isınma koşularıyla başlayan günün antrenmanında koşuların ardından yarı alanın tamamında iki grup halinde bilgesel minyatür  kale oynandı.  Minyatür kale maçta Levent Eriş oyuncuların dar alanlardan çabuk çıkmalarını ve isabetli  paslar vermelerini isterken Boluspor'lu oyuncular yağmura rağmen istekli ve arzulu bir çalışma yaptılar. Antrenmanın son bölümlerindeyse taktiksel çift kale maç yapılırken kırmızı beyazlı oyuncular gol yolarındaki eksiklikleri gidere bilmek için çift kalede bol bol kalecilerin korudukları kalelere gol atmak için isabetli vuruşlar yaptılar.

 

Eriş Kaptanla görüştü

 

Boluspor teknik direktörü Levent Eriş dün yapılan çalışmada oyuncuları ile özel bir görüşme yaparken ardından takım kaptanı Burak ile de saha kenarında bir görüşme yaptı. Oyuncusu Burak'a sık sık el hareketleri ile bir şeyler anlatırken Kaptan Burak ise hocasına bilgiler vermesi de dikkat çekti.

 

Kaptan düz koşu yaptı

 

Boluspor takım kaptanı Burak Akdiş dünkü antrenmanda yürüyüş yaparak tamamladı. Uzun bir süre saha etrafında masör önderliğinde yürüyen tecrübeli kaptan ardından düz koşu yaparak antrenmanını tamamladı. Denizlispor karşısında hafif bir sakatlık geçiren Burak Erciyesspor karşılaşmasına kadar sakatlığının geçeceği bilgisi verildi.

 

 

Bir toplantıda Baygından

 

Ericiyesspor karşılaşması  öncesi Boluspor da sıkı yönetim kararları alınırken teknik heyet oyuncuları ile sık sık toplantı yaparak zorlu  karşılaşmaya hazırlanmaya çalışıyor. Kaleci hocası Hakan Baygın dünkü antrenmanda kaleciler Atacan ve Ferhat Odabaşı ile bir görüşme yaptı iki kaleciye çalışma başlamadan direktifler verirken Atacan ve Ferhat kaleci hocası Hakan Baygın'ı dikkatle dinlediler.

 

 

 

Tam Yol İleri Hedef Erciyes
Tam Yol İleri Hedef Erciyes
Tam Yol İleri Hedef Erciyes
Tam Yol İleri Hedef Erciyes
Tam Yol İleri Hedef Erciyes
Tam Yol İleri Hedef Erciyes
Tam Yol İleri Hedef Erciyes

2462 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.055185079574585