Taraftardan Tam Destek

14 Kasım 2010

Hafta sonu evimizde oynadığımız Boluspro Gaziantep Büyükşehir Belediyespor karşılaşması televizyondan naklen verilmesine rağmen taraftarımız kırmızı beyazlıları  yalnız bırakmazken 90 dakika...

Hafta sonu evimizde oynadığımız Boluspro Gaziantep Büyükşehir Belediyespor karşılaşması televizyondan naklen verilmesine rağmen taraftarımız kırmızı beyazlıları  yalnız bırakmazken 90 dakika tam destek verdi.

 

Kötü gidişe geöen hafta Güngören maçında dur diyen Boluspor'da taraftarlarımzıda yalnız bırakmıyor. Geçen hafta 1000 kişi ile İstanbul'a çıkartma yapan Boluspor taraftarları bu haftada değişik organizasyonlar ile takımımıza destek verdi. Maraton tribün ve Kapalı tribünde bulunan gruplarımız susmadan destek verirken 1965 Çocuk tribünü de bu deste ortak oldu. Tribünlerin karşılıklı söyledikleri tezahüratlar sonrası alına  galibiyetin sevincide ortak yaşandı. 

  

 

Doğan Görevini Yaptı

 

Boluspor'un genç oyuncularından olan Doğan Altunkaya Bank Asya Birinci Ligi'nde ilk defa on birde sahaya çıkarak kırmızı beyazlı ekibin formasını giydi. Haftalardır hocasından görev bekleyen Doğan sol bek de Ömer Ateş'in sakatlanması sonrası da Gaziantep Belediyespor karşılaşmasında formayı kaparak sahaya çıktı. 90 dakika boyunca sahada verilen görevi layıkıyla yapmasını bilen Doğan, zaman zamanda kritik müdahaleler yaparak dikkat çekerken ilerleyen haftalar içinde iyi sinyaller verdi.

  

 

Adam Gibi Oyna !

 

Boluspor'un yıldız oyuncularından olan Fabiano haftalardır kötü oyununa birde kırmızı kartı ekledi. Son haftalardaki düşüşü ile dikkat çeken Fabiano, Gaziantep Belediyespor karşılaşmasında çift sarı kartla oyun dışında kaldı. Kırmızı beyazlı camianın kendisinden çok şey beklediği Brezilyalı hayal kırıklığı yaşatmaya devam ediyor. Son haftalardaki isteksiz ve formsuz futbolu ile dikkatleri çeken Fabiano, pazar günü gereksiz yere gördüğü ilk sarı kartın ardından birde rakip oyuncuya arkadan yaptığı sert müdahale sonrası arkadaşlarını zorlu karşılaşmada yalnız bıraktı. Rizespor karşılaşmasında da Boluspor'u yalnız bırakan Brezilyalı'ya Bolusporlu taraftarlar maç sonrası tepkilerini de dile getirdiler.

 

 

Takipçi Sefa

 

Geride kalan 12 haftada zaman geldi kadroya giremedi, zaman geldi takımının kurtarıcısı oldu. Adeta son haftalarda teknik heyetin jokeri gibi olan Sefa Aksoy Gaziantep Belediyespor karşılaşmasında takımının kurtarıcısı oldu. Karşılaşmada dakikalar 44'ü gösterdiği anda Caner Ağca'nın ortasını takip edip topu filelere gönderirken, üç puanın hediyecisi olan Sefa sahada kaldığı dakikalar içersinde de maçın yıldızı olmayı hak eden oyunculardandı.

 

 

Landry Çiftetelliyi Çok Sevdi

 

Boluspor'da orta sahanın yükünü çeken oyuncularından olan Togolu oyuncu Landry , arkadaşlarının ve taraftarın sevgisini kazanmaya devam ediyor. Sahamızda alınan galibiyetler sonrası kapalı tribün önünde çalınan çiftleteliden sonra adeta kendinden geçen Landry, biraz kendi yöresinden birazda bizim yöremizden oyun tarzını bütünleştirerek ekleyerek maç sonu sevincini arkadaşları ile yaşadı.

 

Semercioğlu'ndan Bayram Harçlığı

 

Boluspor Başkanı Emin Semercioğlu Gaziantep Belediyespor'dan alınan üç puan sonrası adeta çocuklar gibi şendi. Haftalardır yaşanan stresli günlerin ardından yüzü iki haftadır gülen Başkan Emin Semercioğlu, maç sonu bayram harçlıklarını erken dağıttı. Karşılaşma sonrası adeta etrafını bir bir saran Protokol Murat, Domdom Kemal, Fair-Play Yaşar, davulcu Cafer'e bir bir para dağıtırken, bayramda para yok şimdiden harçlıklarınızı dağıttım dedi.

 

Özgür'e İlk Tebrik Eşin'den

 

Defansın kilit oyucularından olan Özgür Bayer, Gaziantep Belediyespor karşısında alınan üç puan sonrası hemen eşinin yanına giderek galibiyeti beraber kutladılar. Maç sonrası ilk tebriki eşinden alan Özgür Bayer, küçük kızını da kucağına alarak sahadaki galibiyet sevinçlerine katıldı.  

   

Bu Ekipten Korkulur!

 

Boluspor'da çalkantılı günlerin ardından, camianın toparlanması için Boluspor Kulüp Başkanı Emin Semercioğlu'nun yanında adeta bir dakika bile ayrılmayarak nasıl iyi günleri görebiliriz diye çalışan yeni Genel Sekreter Ahmet Ufuk Güler, Başkan Yardımcısı Osman Kayışoğlu, Genel Kaptan Yardımcısı  Metin Yaman, Taraftardan sorumlu yönetici Murat Gürül maç sonunda adeta mutluluktan yerlerinde duramıyorlardı. İki haftadır alınan üç puanlar sonrası zirvenin tekrar ortağı olan Boluspor'da gece gündüz çalışan yöneticilerden olan bu ekip, artık kötü günler geride kaldı diyerek iyi sinyaller verdiler.

 

 

Üç gün önce A 2'de, üç gün sonra A takımda

 

Boluspor Teknik Direktörü Levent Eriş'in göreve geldiği ilk günden buyan A 2 takımıyla yaptığı çalışmalar meyvesini Gaziantep Belediyespor karşılaşmasında verdi. Genç oyuncu Cenk Özbey ikinci yarıda uzun bir süre sahada mücadele etti. Haftalardır bir dönem Emre Kılınç, Doğan, Can Akya ve  Cenk Özbey üzerinde çok dururken, onlarla da zaman zaman A 2 takım antrenmanlarını takip ederken, zaman zamanda A takım antrenmanlarına alarak alt yapıya verdiği önemi göstermişti.

Zorlu Gaziantep Belediyespor karşılaşmasında sahada 10 kişi eksik kalan ekibimizde hemen maçta oyun kurgusunda değişikliğe giden Eriş, A 2 takım oyuncusu Cenk Özbey'e görev vererek Bolu'da uzun zamandır yapılmayanı yaptı. Genç oyuncu üç gün önce A 2 takımıyla Beşiktaş'a karşı mücadele ederken, üç gün sonrada Bank Asya birinci lig karşılaşması olan Boluspor-Gaziantep Belediyespor karşılaşmasına çıkarak alkış aldı.   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Taraftardan Tam Destek
Taraftardan Tam Destek
Taraftardan Tam Destek
Taraftardan Tam Destek
Taraftardan Tam Destek
Taraftardan Tam Destek
Taraftardan Tam Destek
Taraftardan Tam Destek
Taraftardan Tam Destek

3436 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.17802500724792