Taraftarımız Yalnız Bırakmadı

13 Şubat 2011

Boluspor taraftarları gece geç saatte Kütahya iline giderken kontenjan hakkından daha fazla bilet verilmesi sonucu 1000 kişi üzerinde kırmızı beyazlılar...

Boluspor taraftarları gece geç saatte Kütahya iline giderken kontenjan hakkından daha fazla bilet verilmesi sonucu 1000 kişi üzerinde kırmızı beyazlılar takımını destekledi.

 

Maçın genelinde susmadan kırmızı beyazlıları destekleyen taraftarlarımız takıma itici güç oldu. Tavşanlı Linyitspor taraftarları ile maçın başında karşılıklı tezahüratlar yapmaları ve Linyitspor taraftarlarının Şampiyon Bolu diye tezahüratları alkış aldı.Maçtan saatler önce kendilerine ayrılan yeri dolduran Boluspor taraftarlar adeta stadyumu Bolu Atatürk stadyumuna çevirerek yeri göğü kırmızı beyaz sesleri ile inlettiler. Zorlu karşılaşma sonunda  alınan mağlubiyet sonrası Kütahya dan üzgün döndüler   

 

 

Alaaddin Başkan Yalnız Bırakmadı 

 

Süper lig için her hafta final karşılaşmaları oynayan Boluspor'a Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz zorlu  Linyitspor karşılaşmasına gelerek kırmızı beyazlıları yalnız bırakmadı. 90 dakika boyunca heyecanla karşılaşmaya takip eden Yılmaz maç sonunda üzgün olduğu görüldü.

 

 

Erdem'in Ayağı Yarıldı

 

Boluspor zorlu bir karşılaşma oynarken en formda oyuncusu Erdem Özgenç  karşılaşmanın başında 8. dakikada  Linyitspor'lu oyuncunun sert müdahalesi sonrası sakatlanarak oyun dışında kaldı. Sol arka ayağında krampon darbesiyle ayağı yarılırken tecrübeli oyuncuya hemen saha kenarında dikiş atıldı. Ağrılarının olmasından dolayı  Özgenç oyundan çıkmak zorunda kalırken  yerini Fatih Gül'e bıraktı. Erdem  Özgenç karşılaşmanın diğer dakikalarını sedyeden takip etti.

 

 

Naci Keskin Boluspor'un Yanındaydı 

 

 

İlimizin tanınmış iş adamlarından Keskin Kartal Uluslararası Nakliyat AŞ sahibi   Naci Keskin Pazar günü oynanan Tavşanlı Linyitspor Boluspor karşılaşmasına gelerek kırmızı beyazlı ekibimize destek oldu. Sabah saatlerinde Kütahya'ya gelen Naci Keskin Boluspor'lu taraftarlara verdiği destekle'de Kütahya'ya gitmelerini sağladı. Bünyesinde bulunan otobüsleri çalışanlarıyla birlik de Kütahya'ya gönderirken kırmız beyazlı taraftarlarla yakından ilgilendi.Keskin zorlu karşılaşma içindede heyecan içinde maçı izlerken alınan mağlubiyet sonrası üzgün göründü. 'Bu hafta  kısmet değilmiş bu maçı unutalım önümüzdeki hafta oynayacağımız .Samsunspor maçında inşallah galip geliriz' dedi .

  

 

Varlığı Yokluğu Belli Değil

 

 

Boluspor Brezilyalı oyuncusu Fabiano Tavşanlı Linyitspor karşılaşmasında yine hayal kırkılığı yaşattı. Camianın büyük umutlar bağladığı Yıldız oyuncu sahada varlığı yokluğu ile hiç belli olmadı. Ayağına aldığı topları kolayca kaybederken takımı içinde 90 dakika bir katkı yapmadı. Haftalardır formsuzluğu gözle görünürken ilerleyen haftalar için iyi sinyaller vermedi.

 

 

Emin Başkan Üzgün Ayrıldı

 

Takımının galibiyetine o kadar inanıyordu ki maç öncesi yüzünden gülücükler eksik olmuyordu. Başkan Emin Semercioğlu takımıyla birlik de iki günden buyana Kütahya'da  kamp yapıyordu. Şampiyonluk yolunda bir dakika bile kırmızı beyazlı ekibimizin yanından ayrılmayan Başkan Semercioğlu oynanan oyun sonrası hayal kırıklığı yaşarken maç sonunda alınan mağlubiyetle bir hayli üzüldü 

 

 

Çarıkçı'dan Destek  

 

Boluspor eski başkanı Necip Çarıkçı Tavşanlı Linyitspor karşılaşmasına gelerek karşılaşmayı izledi. Karşılaşma öncesi yöneticiler ve başkanla bir araya gelip başarılar dileyip dostları ile maç üzerine sohbetler ederken maç sonunda alınan  mağlubiyet sonrası bir hayli üzüldü.

 

 

 

 

4823 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.041003942489624