TAT VERMEDİ

28 Temmuz 2013

Yeni sezon çerçevesinde hazırlıklılarına maçlar ile devam eden Boluspor  hafta sonunu boş geçmedi. Pazar günü PTT birinci lig ekiplerinden Tavşanlı Linyitspor ile karşılaştı....

Yeni sezon çerçevesinde hazırlıklılarına maçlar ile devam eden Boluspor  hafta sonunu boş geçmedi. Pazar günü PTT birinci lig ekiplerinden Tavşanlı Linyitspor ile karşılaştı. Karşılamada yeni sezon oyun kurgusu ve maç temposu artırılması yönünde hazırlık maçlarına  önem verilirken  Boluspor rakibine 4-1 yenilmekten kurtulamadı .

Kırmızı beyazlılar Cumartesi günü  Buğsaşspor Pazar günü ise Tavşanlı Linyitspor ile karşılaştı. Boluspor  da   Alp ,Gökhan, İskender 18 kişilik kadroda bulunmazken  Cemil, Hakan  ise ilk 11 de maça başlamadılar.

Kalede Atacan ,Tolga, Sercan,Zlatkov ,Cenk Fatih,Alican,Emre,Ali Güzaldal,Dimitrov,Emrah ile sahaya çıktı. Tavşanlı Linyitspor  maça hızlı başlarken ilk dakikalarda kırmızı beyazlı formayı gecen sezonlarda giyen Agbetu ve Cafercan maçta en dikkati çeken oyuncular oldular. Maça hızlı başlamak istese de bunda başarılı olamayan Boluspor rakibinin pozisyonlarını ve oyununu kendi yarı alanında kabul etti. Arka arkaya iki maç oynayan ekibimizde bazı oyuncuların yorgun oldukları gözlenirken baskı yapmaları gereken bölümlerde etkisiz kalınca rakip karşısında baskı kuramadıkları gözlendi.

Tavşanlı Linyitspor  ilk golü Emrah ile bulurken bu golün ardından Emrah ikinci golü takımı adına kazandırdı. Boluspor şok goller sonrası şaşkınlık yaşarken karşılaşmanın ilk yarısında rakibi karşısında  ileride çoğalmakta zorlandığı göründü. Tavşanlı Linyinyitspor Batuhan ile arka arkaya iki gol bulurken ilk 45 dakikada skoru 4-0 getirdi.

Boluspor'un oyunu karşısında şaşkınlık yaşana Teknik Direktör Ali Beykoz oyuncularını devre arasında sert bir dille uyardığı göründü.

İkinci yarı ise her iki takımda oyuncu değişiklikleri olurken ikinci yarıda daha baskılı bir oyun ortaya koyup oyunu Tavşanlı Linyitspor yarı alanında etkili oldu. Boluspor Emrah ile maçtaki tek golünü bulurken maç genelinde arka arkaya maçlar oynayan Boluspor da yorgunluk gözlendi.

 

2941 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.7473840713501