Tek Patron Benim

9 Haziran 2013

Boluspor'da başkan Mehmet İnceayan, yaptığı açıklamada, “Boluspor Kulübü'nde tek patron benim.” dedi.       Boluspor'da başkan Mehmet İnceayan, yaptığı açıklamada, “Boluspor Kulübü'nde tek patron benim. Futbolun...

Boluspor'da başkan Mehmet İnceayan, yaptığı açıklamada, “Boluspor Kulübü'nde tek patron benim.” dedi.

 

    Boluspor'da başkan Mehmet İnceayan, yaptığı açıklamada, “Boluspor Kulübü'nde tek patron benim. Futbolun da patronu benim, basketbolun da. Boluspor çatısı altında çalışan, görev yapan herkes haddini bilmek ve ona göre çalışmak zorunda” dedi.

Boluspor Başkanı Mehmet İnceayan, kamuoyunda ‘İnceayan; bu takımın yeri 2. ligdir dedi’ dedikodularına sert tepki gösterdi.

İnceayan, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Ben öyle bir kelime kullanmadım. Bu gerçektir. PTT 1. Lig süper lig kadar çetin bir ligdir. Bu ligde kalalım ancak aşağı inmeyelim dedim. Tabi ki kim üst lige çıkmak istemez. Birileri bunu başka taraflara çekmek istiyor. Benim öyle bir cümlem yok. En kötü olarak yerimiz bu lig dedim. Bu muhabbeti söyleyen adamı herkes biliyor. O attığı ortaya bu lafı. Ben ona o adam diyorum. O adamın kim olduğunu sizde biliyorsunuz. Açık oturumda dört başkanın içerisinde kim olduğunu biliyorsunuz. O zaten hep şampiyon olacak, göreve gelse başarılı olacak. Var mı öyle şey. Bu işin yüzde yüz diye garantisi var mı?” dedi.

 

Boluspor Kulübü'nde tek patronun kendisi olduğunu sözlerine ekleyen İnceayan, “Boluspor Kulübü'nde tek patron benim. Futbolun da patronu benim, basketbolun da. Boluspor çatısı altında çalışan, görev yapan herkes haddini bilmek ve ona göre çalışmak zorunda. Bu camiada başkan vardır ve her şey başkanın kontrolünde yapılır. Kimse kimseye üstünlük sağlayamaz" diye konuştu.

 

Transferler hakkında da konuşan Mehmet İnceayan, bir üst lige çıkmanın en büyük amaçları olduğunu belirterek, yapılacak transferlerde bir takım özellikleri arayacaklarını söyledi. Boluspor'a her şeyini verecek sporculara ihtiyaç duyduklarını vurgulayan İnceayan, “Bizimle savaşacak, bizi yarı yolda bırakmayacak, formasını terletecek, koşacak ve mücadele edecek oyuncular alacağız. Bu sayede hem biz kazanacağız hem de onlar kazanacak diye konuştu.

 

İnceayan, istikrarlı bir takım kadrosu oluşturmayı amaçladıklarını ifade ederek, şunları kaydetti: “24 kişilik takım kadrosunda bir oyuncu sakatlandığında onun yerini doldurabilecek, kaliteli oyuncular olmalı. O oyuncuları yedek gibi görmemek lazım. Böyle bir takım ruhunu yakalarsak başarılı oluruz. Yaptığımız transferlerde önemli olan şey, takım ruhunu yakalamak.”

 

 

1798 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.10407495498657