Tekke Antrenmandan Kimi Kovdu

30 Mart 2016

Kardemir Karabükspor maçı hazırlıklarına devam eden kırmızı beyazlı oyuncularda sinirler bir hayli gergin. Haftalardır maç kazanamama stresi ile karşı karşıya kalan Boluspor'da antrenmanlarda adeta oyuncular barut fıçısı. Kırmızı beyazlı ekibimiz hafta sonu oynayacağı maç için Çarşamba günü yaptığı antrenmanla zorlu maça hazırlanırken, Anco Jansen ile Fortes arasında yaşananlar sonrası sinirleri bir hayli gerilirken iki Hollandalı oyuncu arasında yaşananlar büyümeden oyuncular ve Fatih Tekke'nin araya girmesiyle son buldu.

Boluspor'da maç kazanamama stresi antrenmanlara yansıdı. Zorlu Kardemir Karabükspor maçı hazırlıklarını sürdüren temsilcimizde antrenmanlar devam ederken, teknik direktör Fatih Tekke futbolcularını maça motive etmeye çalışırken, genç teknik adam bir taraftan da maçın taktiğini deniyor.

 

Kırmızı beyazlılar haftalardır galibiyet alamama stresi yaşanırken futbolcularında gerginlikleri gün yüzüne çıkmaya başladı. Boluspor’un Çarşamba günü yaptığı taktik çalışmasında yaşanan bir pozisyonun ardından ortam bir hayli gerildi. İki gurup halinde yapılan antrenmanda Anco Jansen ile Fortes arasında ikili mücadelenin ardından göze hoş gelmeyen hareketler oyuncular arasında yaşandı.

 

Hollandalı oyuncu Alvin Mateus Fortes vatandaşı Anco Jansen’e yaptığı hareket sonrası yerde kalmasıyla birlikte Anco Jansen'in buna karşılık vermesiyle antrenman sahası bir hayli gerginleşti. Yerde kalmasıyla birlikte Jansen'in zor sakinleştirildiği pozisyonda teknik direktör Fatih Tekke'nin ve futbolcuların araya girmesiyle olay sakinleştirildi.

 

Teknik direktör Fatih Tekke sahada yaşananlardan sonra Anco Jansen’in, Alvin Mateus Fortes yaptığı hareketler sonrası bir hayli kızmasının ardından oyuncusu Anco Jansen’e; "senin problemin ne. Hadi şimdi çık. Senin için şuan antrenman bitti" diyerek oyuncusunu sert bir dille uyarırken, Hollandalı oyuncunun tesislere gitmesini istedi.

Haber Fahri Gündüz 

Tekke Antrenmandan Kimi Kovdu

2198 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.10157012939453