Telefon Trafiği 'Tütüneker neden olmadı'

27 Nisan 2011

Boluspor da herkes teknik direktör Uğur Tütüneker'in Bolu'ya gelmesini beklerken görüşmeler bir türlü imzayla sonuçlanmadı. Salı günü apar topar akşam...

Boluspor da herkes teknik direktör Uğur Tütüneker'in Bolu'ya gelmesini beklerken görüşmeler bir türlü imzayla sonuçlanmadı. Salı günü apar topar akşam saatlerinde İstanbul'a giderek tecrübeli hocaya görüşmeye başladılar. Bir türlü imza aşamasına gelmeyen anlaşma neden yapılmadı.

Sezon başında Uğur Tütüneker ile saatlerce görüşerek bir türlü anlaşamayan transfer komitesi bir kez daha tecrübeli hocayı ikna edemedi. Salı günü akşam  Başkan Emin Semercioğlu ve genel kaptan Tuncer Şengün, Dursun Kayman İstanbul'a görüşmeye gittiler. Saat 21:00 civarı başlayan görüşmeler gece saat 03:00'e kadar devam etti. Karşılıklı istekler sonrasında taraftar düşünmek için süre isterken teknik direktör Uğur Tütüneker Boluspor camiasının büyük ısrarları sonrası kafası allak bullak oldu.

Sezonun bitimine 3 maç kala Tütüneker zorlu bir görevi almak için gelecek yılın sözleşmesini de yönetim kurulundan isterken Boluspor heyeti bu istek sonrası teknik direktör Uğur Tütüneker'in isteğinin düşünmeye başladı. Mayıs ayında yapılması beklenen kongrenin imzayı atılması için engellerken Uğur Tütüneker olası yönetim değişikliğinde istifa etmek zorunda kalacağını söyleyledi. Boluspor teklifini geri çeviren Tütüneker'in bu konuşmasında araya giren Başkan Emin Semercioğlu tecrübeli hocaya gelecek yılında garantisini verirken kongrede Başkan adayı olacağını söyleyip Tütüneker'i imzaya zorlar ve '3 maça çıkalım size ben gelecek yılın garantisini veriyorum. Gelin Boluspor'a imza atın' der. Daha sonra Boluspor transfer komitesi Bolu'ya gelerek beklemeye başlar. Dün gün boyu devam eden Telefon trafiğinde ha şimdi olacak ha birazdan olacak denilirken Uğur Tütüneker ve ekibi şampiyon olunması sonrasında gelecek yılın ciddi teklifini göremediginden teklifi geri çevirirler. Boluspor yönetim kurulu da tecrübeli hocayı son ana kadar kırmızı beyazlı ekibe kazandırmak için mücadele verirken Tütüneker'in isteklerinin hemen hemen hepsini kabul ederler ama bir türlü yapılacak kongreden dolayı tecrübeli hoca teklifi kabul etmez.

Görüşmeler ile ilgili kısa bir açıklama yapan tecrübeli hocanın menajeri Cengizhan Hıncal şunları söyledi. 'Uğur hoca Boluspor ile çok çalışmak istedi . 3 maç kalmasından dolayı kafasında soru işaretleri vardı. Bu soru işaretlerini bir türlü aşamadı. Boluspor'un önünde  final niteliğinde 3 maçı var bunları alacak güç dedir. İmzayı atsaydı sonuna kadar mücadelesini verecekti olası başarısızlık da gelecek yılında oluşumunu yapmak istiyordu ama Boluspor da yapılacak kongre hocayı düşündürdü.  Başkan da gelecek yıl aday olacağını söyledi ama bir kan değişikliğinde Uğur hoca istifa etmem gerekir diyerek kararını bir türlü veremedi. Ama gönlünde hep Boluspor da çalışmak vardı. Boluspor büyük bir camiaya gelecek yılıda düşünürsek  son ana kadar ne olur bilmiyorum son kararı hocanın ve Boluspor yönetimi verecek' dedi.  

 

Bolusporluyuz.com

 

2441 kez okundu.

1 yorum yapılmış
  • ali14
    28 Nisan 2011 • 09:25
    uğur hoca bence futbolculara güvenemedi,,haklıda

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.57877707481384